Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήLamway Hotel Management Group: Θετικός ο απολογισμός τουριστικής περιόδου 2014
Ξενοδοχεία

Lamway Hotel Management Group: Θετικός ο απολογισμός τουριστικής περιόδου 2014

Τα ξενοδοχεία διαχείρισης της Lamway σημείωσαν κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους για το 2014, αύξηση της μέσης πληρότητας κατά 16%. Η εταιρεία εγκαινιάζει το καλοκαίρι του 2015 μια ακόμη νέα συνεργασία, με το ξενοδοχείο Relux Ios Hotel 4* στην Ίο. Οι στόχοι για το 2015 προσβλέπουν στη διείσδυση της αγοράς της Μυκόνου, αλλά και σε άλλους προορισμούς.

Η τουριστική περίοδος των νησιών οδεύει στην ολοκλήρωσή της, οπότε η εταιρία διαχείρισης ξενοδοχείων, Lamway Hotel Management Group, κάνει τον απολογισμό μιας ακόμη επιτυχημένης τουριστικής σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι τα ξενοδοχεία διαχείρισης της εταιρείας σημείωσαν κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους για το 2014, αύξηση της μέσης πληρότητας κατά 16%, καθώς ο κύκλος εργασιών τους είχε αύξηση μεσοσταθμικά κατα 21%.

Σήμερα στο portfolio της Lamway Hotel Management Group περιλαμβάνονται τα εξής ξενοδοχεία: το Paros Agnanti Resort 4* (Πάρο), το ξενοδοχείο Archipelagos Resort 5* (Πάρο), το ParosLand Hotel 4* (Πάρο), το Armeni Village Rooms & Suites (Σαντορίνη), το Liakada Oia Suites (Σαντορίνη), το Chroma Suites (Σαντορίνη), το Artemis Suites (Σαντορίνη) και το Dream View Hotel (Νάξο).

Η Lamway Hotel Management Group εγκαινιάζει μια ακόμη νέα συνεργασία, με το ξενοδοχείο Relux Ios Hotel 4*, στην Ίο. Το ξενοδοχείο Relux Ios θα ανοίξει τις πόρτες του από το καλοκαίρι του 2015 για να καλωσορίσει τους υψηλούς καλεσμένους του σε μια ρομαντική όαση, όπου η διακριτική κομψότητα συνδυάζεται φυσικά με την απόλυτη χαλάρωση. Το Relux Ios Hotel είναι ένα μινιμαλιστικά σχεδιασμένο boutique ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει 17 δωμάτια και σουίτες για όσους αναζητούν αξέχαστες και χαλαρωτικές εμπειρίες. Ιδανικά τοποθετημένο στην μαρίνα της  Ίου, αυτό το τεσσάρων αστέρων boutique ξενοδοχείο θα λειτουργεί ως το ιδανικό καταφύγιο είτε ψάχνετε για διαμονή σε προνομιακή τοποθεσία ή για μια γαλήνια ατμόσφαιρα.
 
Τα ξενοδοχεία που συμπεριλαμβάνονται στα μέλη μας προσφέρουν ζεστή φιλοξενία, βρίσκονται σε ξεχωριστές τοποθεσίες των νησιών και στόχο έχουν να προσφέρουν στους πελάτες τους αξέχαστες εμπειρίες διαμονής.

Οι στόχοι της εταιρείας για το 2015 προσβλέπουν στη διείσδυση της αγοράς της Μυκόνου, αλλά και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς εκτός των νησιών των Κυκλάδων, όπως των Δωδεκανήσων, της Πελοποννήσου, κ.ά. Στα πλαίσια της στρατηγικής πωλήσεων, εκπρόσωποι της εταιρείας θα συμμετάσχουν στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, διασφαλίζοντας την προβολή των ξενοδοχείων και την διασφάλιση συνεργασιών με tour operators. Οι προβλέψεις για την επόμενη τουριστική περίοδο δείχνουν ότι το 2015, σε περίπτωση ομαλών συνθηκών, θα είναι μια ακόμη καλή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό με αυξημένες πληρότητες και ικανοποιητικούς κύκλους εργασιών.
 
Η Lamway Hotel Management Group δραστηριοποιείται ενεργά από το 2008 με τη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων (Hotel Management), την εμπορική εκμετάλλευση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων (Property lease) και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Οι ιδρυτές της εταιρίας είναι οι κ.κ. Δημοσθένης Λεοντής και Γιώργος Αποστολόπουλος, δυο επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου με εμπειρία στον τουρισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024