Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΔιακεκριμένοι ομιλητές στο Digi.travel Conference and Expo 2014
Συνέδρια

Διακεκριμένοι ομιλητές στο Digi.travel Conference and Expo 2014

Μεταξύ των ομιλητών στο συνέδριο θα είναι οι κ.κ. Gianluca Laterza (Tripadvisor), Martin Soler (WIPH), Alex Barros (Duetto), Daniel Shemi (IATA), Matt Komorowski (Paypal), Duncan Barraclough (Travelport), Dimitris Kossyfas (Google) και Vanguelis Panagiotis (MKG).

Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται το Digi.travel Conference and Expo 2014 με διεθνείς, αλλά και Έλληνες διακεκριμένους ομιλητές, στο Athens Metropolitan Expo, στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης Greek Tourism Expo. Αυτή τη χρονιά το συνέδριο υποστηρίζεται και από έκθεση προμηθευτών ηλεκτρονικών λύσεων οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους επαγγελματίες του τουρισμού τα προϊόντα και τις λύσεις τους. Η είσοδος στους επαγγελματίες του τουρισμού θα είναι ελεύθερη ενώ επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου θα είναι η αγγλική.
 
Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο κ. Gianluca Laterza, Manager Italy, Malta, Greece & Cyprus / Tripadvisor, ο κ. Martin Soler, SVP Sales & Marketing, WIPH, που θα αναλύσει το θέμα “How internet users find your hotel, how do they book, what can you do to improve your direct booking success”, ο κ. Alex Barros, VP Sales EMEA, Duetto που θα παρουσιάσει θέματα “Revenue Management Strategy”, ο κ. Dimitris Kossyfas, Google Travel Manager, που θα μιλήσει για το ρόλο της Google στην προώθηση και στη διανομή του τουριστικού προϊόντος και θα παρουσιάσει νέα εργαλεία, ο κ. Daniel Shemi από την IATA Headquarters, Sales & Marketing – Europe, Russia & CIS, που θα μας μιλήσει για τις λύσεις της IATA για την τουριστική βιομηχανία, ο κ. Matt Komorowski, Sales Director, Paypal που θα αναλύσει τα ρίσκα και τις ευκαιρίες που γεννιούνται σε ένα κόσμο χωρίς μετρητά, ο κ. Duncan Barraclough, Head of Online, Western Europe, Travelport, θα παρουσιάσει το θέμα “Redefining the online journey” και ο κ. Vanguelis Panagiotis, Development Director, MKG, που θα μιλήσει για τη σπουδαιότητα των Smart Data στην λήψη στατηγικών αποφάσεων.
 
Keynote speaker θα είναι ο κ. John Fotis που με την εισαγωγική παρουσίαση του με θέμα “The Crystal Ball” θα επικεντρωθεί στις μακροπρόθεσμες εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του ηλεκτρονικού τουρισμού και αναλύοντας θέματα όπως η ανάπτυξη των meta-search, τα big data, η κυριαρχία της Google, η ανάπτυξη των κινητών κ.λπ. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει η ομιλία του δρα Stavros Sindakis, Innovation Strategist, of Bangkok University που θα δώσει ενημέρωση για την καινοτομία στο λόγο του με τίτλο “Innovative Thinking leads the Travel Industry”, και του κ. Alketas Malioukis, Online Sales Manager, Sabre, που θα ενημερώσει τους συνέδρους πως μπορεί να τους βοηθήσει η τεχνολογία στην διαφοροποίηση της επιχείρησης τους.
 
Τέλος, ο κ. Takis Vamialis, από το IAB Hellas, θα δώσει μια ενδιαφέρουσα ομιλία σχετικά με την ηλεκτρονική διαφήμιση και πως μπορεί ο επαγγελματίας του τουρισμού να βελτιστοποιήσει το ROI. Τα συμπεράσματα του συνεδρίου θα συγκεντρωθούν στην ομιλία της καθηγήτριας Marianna Sigala από το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024