Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΙνδικό Corporate Fam Trip της ASIT Greece στην Ελλάδα
Τουριστικά γραφεία

Ινδικό Corporate Fam Trip της ASIT Greece στην Ελλάδα

Κατά την παραμονή τους στην Αθήνα, υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων εταιρειών της Ινδίας ξεναγήθηκαν στην Ακρόπολη και το Μουσείο της, επισκέφθηκαν την Ύδρα, τον Πόρο και την Αίγινα στα πλαίσια οργανωμένης ημερήσιας κρουαζιέρας, και ξεναγήθηκαν στις συνεδριακές υποδομές του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων εταιρειών της Ινδίας πραγματοποίησε η ASIT Greece σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό  Cox and Kings Ινδίας, την Etihad Airways και την Aegean Airlines σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 13 – 18 Νοεμβρίου 2014.

Κατά την παραμονή τους στην Αθήνα, ξεναγήθηκαν στην Ακρόπολη και το Μουσείο της, επισκέφθηκαν την Ύδρα, τον Πόρο και την Αίγινα στα πλαίσια οργανωμένης ημερήσιας κρουαζιέρας, και ξεναγήθηκαν στις συνεδριακές υποδομές του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Σειρά έπειτα είχε η Θεσσαλονίκη όπου γνώρισαν την πόλη, καθώς και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και επισκέφθηκαν το μουσείο της Βεργίνας όπου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τον Μέγα Αλέξανδρο και ενημερώθηκαν για τις πρόσφατες εξελίξεις. Επίσης ενθουσιασμό έδειξαν κατά την επίσκεψή τους στον Όλυμπο όπου έμαθαν για τη μυθολογία που συνδέεται με αυτό το μυθικό βουνό καθώς επίσης την ιστορία της περιοχής και τελευταία μέρα “έκλεισαν” με επίσκεψη στο Λιτόχωρο και στο φαράγγι του Ενιπέα.

Τις λίγες αυτές ημέρες πού διήρκεσε η επίσκεψή τους, βίωσαν τη φιλοξενία όλων και γνώρισαν από κοντά πτυχές της ελληνικής καθημερινότητας, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και δίνοντας υπόσχεση να φέρουν συνέδρια και εταιρικά ταξίδια στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν.

Η ASIT Greece θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για τη βοήθεια, και τις χορηγίες το ξενοδοχείο Athenaum Intercontinental, τα Εστιατόρια Indigo, Jaipur Palace και New Rigas στην Αθήνα, την Hydraiki Cruises, το Navona Restaurant, το ξενοδοχείο The Met Hotel, καθώς και τον ξεναγό κ. Σάββα Βασιλειάδη (Guide of National Parks).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024