Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρουσίαση της Περιφέρειας Κεντρική Μακεδονίας στο Μιλάνο, για προγράμματα σχολικού τουρισμού
Σχολικός τουρισμός

Παρουσίαση της Περιφέρειας Κεντρική Μακεδονίας στο Μιλάνο, για προγράμματα σχολικού τουρισμού

Η παρουσίαση στο Μιλάνο περιελάμβανε προβολή φωτογραφιών από τα ωραιότερα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας και βίντεο της περιοχής που ετοίμασε η Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας, αποκλειστικά για την προσέλκυση σχολικού τουρισμού από την Ιταλία.

Με θέμα “στα χνάρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου” στις 21 Νοεμβρίου στο Μιλάνο, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε μία παρουσίαση του προορισμού σε δημοσιογράφους, Tour Operators και διευθυντές σχολικών μονάδων της Λομβαρδίας.

Την παρουσίαση έκανε ο Ιταλός βραβευμένος δημοσιογράφος Gian Mario Marras, ο οποίος επισκέφθηκε πριν από μερικές μέρες την Βεργίνα, την Πέλλα, τη Θεσσαλονίκη και την Αμφίπολη, στο πλαίσιο ενός αφιερώματος για το Touring Club.

Η παρουσίαση συνεχίστηκε με προβολή φωτογραφιών από τα ωραιότερα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας μέσα από το φακό του κ. Γιάννη Ζαρζώνη και βίντεο της περιοχής που ετοίμασε η Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας, αποκλειστικά για την προσέλκυση σχολικού τουρισμού από την Ιταλία.

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κάνει μία τόσο εξειδικευμένη παρουσίαση με την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο να φέρει στην Κεντρική Μακεδονία εκπαιδευτικές εκδρομές μαθητών από τη βόρεια Ιταλία, αλλά και group για θεματικό τουρισμό, ειδικά αυτήν την περίοδο όπου η ιταλική αγορά αναζητά νέους προορισμούς.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Γιώργος Μπρουτζάς βράβευσε την Elisabetta Canoro, δημοσιογράφο του Milano Dabere και Marko Polo και έδωσε συνεντεύξεις σε δύο τηλεοπτικά μέσα του Μιλάνου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024