Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Aegean αναζητά τον επόμενο Aegean Traveller
Αεροπορικές εταιρείες

Η Aegean αναζητά τον επόμενο Aegean Traveller

Μέσα από το aegean-traveller.com έχει ξεκινήσει μία online-οντισιόν που στόχο έχει να αναδείξει τον επόμενο Aegean Τraveller.

Η Aegean και o Aegean Traveller ταξίδεψαν τον Σεπτέμβρη που πέρασε, σε μαγευτικούς προορισμούς και παρουσίασαν πολλά μυστικά και “ψαγμένες” δραστηριότητες για τις πόλεις αυτές.

Tα ταξίδια όμως δεν σταματούν εκεί και τώρα η Aegean ετοιμάζεται να ξεκινήσει την επόμενη φάση του προγράμματος και να μας ταξιδέψει σε νέους προορισμούς, για να ζήσουμε νέες εμπειρίες, με μία βασική διαφορά… ο επόμενος Aegean Τraveller θα αναδειχθεί μέσα από εσάς.

Μέσα από το aegean-traveller.com έχει ξεκινήσει μία online-οντισιόν που στόχο έχει να αναδείξει τον επόμενο Aegean Τraveller. Οι επίδοξοι Travellers καλούνται να ανεβάσουν ένα ταξιδιάρικο περιγραφικό βίντεο για να αποδείξουν ότι είναι οι ιδανικοί για να γίνουν οι επόμενοι Aegean Travellers. Για βοήθεια στη διαδικασία υπάρχουν κάποια προτεινόμενα σενάρια για να εμπνευστούν, και να δημιουργήσουν.  Οι υποψήφιοι δεν έχουν παρά να εμπιστευτούν τη φαντασία τους και να την αφήσουν να τους ταξιδέψει… κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Στη νέα φάση του προγράμματος η Aegean επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις, απρόβλεπτες εμπειρίες και ακόμα περισσότερα ταξίδια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο aegean-traveller.com, να ανεβάσουν το δικό τους video και ίσως  ξεναγήσουν εκείνοι σε μία πόλη από το δίκτυο της Aegean.

Η ανάδειξη για το πρώτο ταξίδι του Aegean Traveller θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου, αλλά η οντισιόν συνεχίζεται για τα επόμενα ταξίδια του προγράμματος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024