Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ μηχανογραφική κάλυψη του ομίλου Spyrou Hotels στην BlueByte Software
Ξενοδοχειακές λύσεις

Η μηχανογραφική κάλυψη του ομίλου Spyrou Hotels στην BlueByte Software

Το σημαντικό πλεονέκτημα που απέκτησε ο όμιλος Spyrou Hotels από την επένδυση στην BlueByte Software, είναι η κεντρική διαχείριση όλων των ξενοδοχειακών μονάδων μέσα από μόνο μια κεντρική βάση δεδομένων.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Spyrou Hotels, μετά την ένταξη του Elios Holidays Hotel στο δυναμικό του, προβαίνει σε ριζική αναδόμηση του ξενοδοχειακού προγράμματος και για τα τέσσερα ξενοδοχεία του.

Μετά από πολύμηνη έρευνα αγοράς εμπιστεύτηκε την μηχανογραφική κάλυψη στην BlueByte Software. Το σημαντικό πλεονέκτημα που απέκτησε ο όμιλος από την επένδυση αυτή, είναι η κεντρική διαχείριση όλων των ξενοδοχειακών μονάδων μέσα από μόνο μια κεντρική βάση δεδομένων, ώστε να μπορεί το τμήμα κρατήσεων που εδρεύει στην Αθήνα  να έχει τόσο συνολική αλλά και αναλυτική εικόνα όλων των ξενοδοχειακών μονάδων τους. Τα προϊόντα της BlueByte Software, κάλυψαν επίσης και όλα τα υπόλοιπα τμήματα των ξενοδοχείων, όπως τα Point Of Sales με ολοκληρωμένες εφαρμογές Food & Beverage.

Η BlueByte Software είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ξενοδοχειακού λογισμικού, με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πάνω από 550 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο πελατολόγιό της, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης.

Ο κ. Μιχάλης Γιώργος, Director of Sales & Marketing, δήλωσε: “Στην Spyrou Hotels, μέσα στα 40 χρόνια παρουσίας στο ξενοδοχειακό χώρο έχουμε να θυμηθούμε αρκετές διαχειριστικές εφαρμογές, τόσο χειρόγραφες όσο και ηλεκτρονικές. Η απόφαση μας να εμπιστευτούμε τα προϊόντα της Blue Byte είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς ανάλυσης σχεδόν όλων των διαθέσιμων ξενοδοχειακών προγραμμάτων. Πιστεύουμε και ελπίζουμε πως έχουμε κάνει την καλύτερη επιλογή”.

Στη φωτογραφία, το ξενοδοχείο του Ομίλου, Rigas Hotel, στη Σκόπελο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024