Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΗμερίδα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βουνού από την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας
Ημερίδες

Ημερίδα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βουνού από την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο Manthos Hotel Resort & Spa στα Χάνια Πηλίου.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Βόλου, Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς-Μουρεσίου πρόκειται να πραγματοποιήσει ημερίδα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βουνού. Η ημερίδα τιτλοφορείται “Πήλιο, το μυθικό Βουνό – Η ψυχή και τα μυστικά του, προκαλούν και προσκαλούν” και αποσκοπεί στην ανάδειξη της σημαντικότητας του Πηλίου στην ανάπτυξη του τουρισμού της υπαίθρου και των υπαίθριων δραστηριοτήτων καθώς “παντρεύει” με έναν ιδιαίτερο τρόπο την ομορφιά του βουνού με αυτήν της θάλασσας.


Η ημερίδα απευθύνεται σε όσους θέλουν να γευτούν την ομορφιά του βουνού και τη μαγεία της. Η θερινή κατοικία των Ολύμπιων θεών, κρύβει πολλές μαγευτικές ομορφιές που προσφέρονται για εξερεύνηση. Ομάδα ειδικών ανθρώπων, επαγγελματιών-εκπαιδευτών θα αναπτύξουν τις δραστηριότητες που προσφέρουν στον επισκέπτη-ταξιδιώτη του Πηλίου και θα μοιραστούν μαζί μας το όραμα τους για παροχή αυθεντικών εμπειριών στο βουνό μέσα από τις δραστηριότητες, την περιπέτεια και φυσικά την αγάπη για τη φύση.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο Manthos Hotel Resort & Spa στα Χάνια Πηλίου. Θα προηγηθεί μικρή πεζοπορία προς το Χιονοδρομικό Κέντρο “Αγριόλευκες”, με τόπο εκκίνησης το τρίτο parking του Χιονοδρομικού Κέντρου (10:00).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024