Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδες

Ημερίδα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βουνού από την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Δεκέμβριος 2014, 10:55

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο Manthos Hotel Resort & Spa στα Χάνια Πηλίου.


Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Βόλου, Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς-Μουρεσίου πρόκειται να πραγματοποιήσει ημερίδα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βουνού. Η ημερίδα τιτλοφορείται “Πήλιο, το μυθικό Βουνό - Η ψυχή και τα μυστικά του, προκαλούν και προσκαλούν” και αποσκοπεί στην ανάδειξη της σημαντικότητας του Πηλίου στην ανάπτυξη του τουρισμού της υπαίθρου και των υπαίθριων δραστηριοτήτων καθώς “παντρεύει” με έναν ιδιαίτερο τρόπο την ομορφιά του βουνού με αυτήν της θάλασσας.


Η ημερίδα απευθύνεται σε όσους θέλουν να γευτούν την ομορφιά του βουνού και τη μαγεία της. Η θερινή κατοικία των Ολύμπιων θεών, κρύβει πολλές μαγευτικές ομορφιές που προσφέρονται για εξερεύνηση. Ομάδα ειδικών ανθρώπων, επαγγελματιών-εκπαιδευτών θα αναπτύξουν τις δραστηριότητες που προσφέρουν στον επισκέπτη-ταξιδιώτη του Πηλίου και θα μοιραστούν μαζί μας το όραμα τους για παροχή αυθεντικών εμπειριών στο βουνό μέσα από τις δραστηριότητες, την περιπέτεια και φυσικά την αγάπη για τη φύση.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο Manthos Hotel Resort & Spa στα Χάνια Πηλίου. Θα προηγηθεί μικρή πεζοπορία προς το Χιονοδρομικό Κέντρο “Αγριόλευκες”, με τόπο εκκίνησης το τρίτο parking του Χιονοδρομικού Κέντρου (10:00).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top