Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔύο νέα βραβεία για την Travelplanet24 στα E-volution Awards 2015
OTAs

Δύο νέα βραβεία για την Travelplanet24 στα E-volution Awards 2015

Η Travelplanet24 βραβεύτηκε στην τελετή των E-volution Awards 2015 στην κατηγορία "Στρατηγική και Διεθνοποίηση" με βραβείο GOLD για Διεθνοποιημένη e-Eπιχείρηση και στην κατηγορία "Mobile Business' με βραβείο Silver, για την Travelplanet24 iOS εφαρμογή της.

H Travelplanet24 διακρίθηκε την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου με δυο σημαντικά βραβεία που αναδεικνύουν την ανάπτυξη που παρουσιάζει έως και σήμερα. Συγκεκριμένα, τα τιμητικά βραβεία που έλαβε ήταν: Gold Award για “Διεθνοποιημένη e-Eπιχείρηση” στην κατηγορία “Στρατηγική και Διεθνοποίηση” και Silver Award για την “Εφαρμογή Κινητού” της στην κατηγορία “Mobile Business”.

Ο κ. Φίλιππος Μπρίνκμαν, CEO της Travelplanet24, δήλωσε σχετικά: “Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει επεκταθεί και διαθέτει παρουσία σε 20 νέες αγορές μεταξύ Ευρώπης, Αυστραλίας, Αμερικής και Ασίας μεγιστοποιώντας εξαιρετικά την επέκταση του επιχειρηματικού της μοντέλου και χρησιμοποιώντας μια σταθερή στρατηγική επέκτασης. Η διάκρισή μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με χρυσό βραβείο ‘Διεθνοποιημένης e-Επιχείρησης’ στα E-volution Awards 2014 και 2015, αποτελεί για εμάς απόδειξη συνεχής δέσμευσης στη διεθνή αναπτυξιακή στρατηγική μας και μας δίνει ώθηση για ακόμη υψηλότερους στόχους”.

Σχετικά με το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία “Mobile Business” για την Travelplanet24 iOS εφαρμογή, ο κ. Πάντος Παπάζογλου, Mobile Product Manager της Travelplanet24, δήλωσε: “Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη με σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών μας, οι οποίοι, σύμφωνα με τα στατιστικά μας στοιχεία, χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τις κινητές συσκευές τους για να πραγματοποιήσουν κρατήσεις  αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, οι κρατήσεις που ολοκληρώθηκαν στην Travelplanet24 μέσα από κινητές συσκευές το 2014 αυξήθηκαν κατακόρυφα κατά 70%. Η συγκεκριμένη βράβευση μας δίνει ένα ακόμα έναυσμα για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία κράτησης μέσω της εφαρμογής, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας συνεχώς το λογισμικό της εφαρμογής μας. Τελικός μας στόχος είναι να γίνει η εφαρμογή μας ο πιστός σύντροφος και οδηγός του ταξιδιώτη”.

H Travelplanet24 είναι ένα καινοτόμο online ταξιδιωτικό γραφείο που έχει παρουσία σε 39 χώρες. Η εταιρεία ξεκίνησε στην Ελλάδα ως Start-Up όπου με ταχεία ανάπτυξη και εξαιρετική στρατηγική επέκταση, έχει πλέον ετήσιο τζίρο άνω των 300 εκατομμυρίων.

Στην τελετή των βραβείων, τα οποία διοργανώνουν η εταιρεία Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές και η δυναμική ανάπτυξη στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν στη χώρα μας, οι οποίες διακρίθηκαν μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή.

Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας (ΥΠΑΑΝ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024