Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο ξενοδοχείο Central Hersonissos στην Κρήτη ξεκίνησε την 3η φάση της εκτενούς ανακαίνισης 4 σταδίων
Ξενοδοχεία

Το ξενοδοχείο Central Hersonissos στην Κρήτη ξεκίνησε την 3η φάση της εκτενούς ανακαίνισης 4 σταδίων

Η τρίτη φάση της ανακαίνισης έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα από το Νοέμβριο του 2014 έως το Απρίλιο του 2015 και περιλαμβάνει μία πλήρη ανάπλαση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και στα τρίκλινα δωμάτια.

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει επιτυχώς το 50% ενός εκτεταμένου σχεδίου ανακαίνισης, το ξενοδοχείο 3 αστέρων Central Hersonissos, μόλις ξεκίνησε το 3ο και πολύ σημαντικό στάδιο, που έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2015. Ο κύριος στόχος είναι η περαιτέρω μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος του ξενοδοχείου, καθώς και η περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας διαμονής των επισκεπτών.

To Central Hersonissos λειτούργησε για πρώτη φορά το 1988 από την οικογένεια Γιαννουλάκη ως μια οικογενειακή επιχείρηση, έχοντας την ονομασία Dimico Hotel. Μετά από την 20ετή λειτουργία της επιχείρησης, η νέα γενιά ανέλαβε τη διαχείριση και μια νέα εποχή ξεκίνησε. Νέα σχέδια, νέες ιδέες άρχισαν να εφαρμόζονται, υλοποιώντας ένα νέο όραμα φιλοξενίας, με σύγχρονα πρότυπα και ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες του επισκέπτη.

Το πρώτο στάδιο ανακαίνισης ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2012 και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2013. Το σύστημα σωληνώσεων του ξενοδοχείου αντικαταστάθηκε, και όλα τα μπάνια ανακαινίστηκαν πλήρως, με νέα πλακάκια και είδη υγιεινής. Tα κουφώματα στις μπαλκονόπορτες αντικαταστάθηκαν για καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Επίσης, ξεκίνησε η αντικατάσταση των λαμπτήρων με λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας LED. Επιπλέον, εγκαταστάθηκαν φωτοβολταϊκά συστήματα και αντλίες θερμότητας (αέρα – νερού), προκειμένου να μειωθεί το οικολογικό αποτύπωμα του ξενοδοχείου. Όλα τα παραπάνω συνοδεύτηκαν με τη μετονομασία του ξενοδοχείου από Dimico σε Central Hersonissos, βάζοντας έτσι τη σφραγίδα στην αρχή σημαντικών αλλαγών και βελτιώσεων.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, στη διάρκεια του χειμώνα, από το Νοέμβριο 2013 έως Απρίλιο 2014, τα 41 από τα συνολικά 59 standard δωμάτια του ξενοδοχείου Central Hersonissos (στο κεντρικό κτίριο) έχουν ανακαινιστεί πλήρως, αναβαθμισμένα πλέον σε superior δωμάτια. Εκτός από τις νέες υποδομές και τα ολοκαίνουρια έπιπλα, όλα τα σεντόνια και τα λινά είναι νέα, έχοντας επιλεγεί με κύριο σκοπό να χαρίσουν  στον επισκέπτη μια εντελώς νέα εμπειρία σε ένα απολύτως κομψό, φίνο αλλά συνάμα  φιλόξενο περιβάλλον. Παράλληλα με τις τεχνικές εργασίες, πραγματοποιήθηκαν αρκετές βελτιώσεις σε έργα ποιότητας υπηρεσιών. Αποκτώντας μία νέα εταιρική ταυτότητα, το νέο εγχείρημα πλαισιώθηκε με τη σχεδίαση μίας νέας, σύγχρονης  ιστοσελίδας (centralhersonissos.com) και την εφαρμογή νέων, επαγγελματικών και φιλικών πρακτικών αποσκοπώντας στην καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση του επισκέπτη. Δημιουργήθηκε ένα νέο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και διαχείρισης φήμης για το ξενοδοχείο. Το νέο τμήμα υποστηρίζεται από επιτυχημένη παρουσία  σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η τρίτη φάση της ανακαίνισης έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα από το Νοέμβριο του 2014 έως το Απρίλιο του 2015. Το έργο περιλαμβάνει μία πλήρη ανάπλαση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και στα τρίκλινα δωμάτια. Μια σειρά από βελτιώσεις έχουν επίσης προγραμματιστεί για την περιοχή του μπουφέ, καθώς και για το μενού του εστιατορίου. Το προσωπικό θα μετεκπαιδευθεί και θα δημιουργηθούν νέες κατευθυντήριες γραμμές ποιότητας, που θα  πρέπει να τηρούνται στον τομέα της οροφοκομίας αλλά και στα τμήματα και τροφίμων & ποτών.

Το τελικό στάδιο ανακαίνισης που έχει προγραμματιστεί για το 2015-2016, θα περιλαμβάνει μία ανανέωση στο εξωτερικό του ξενοδοχείου, καθώς και την ανάπτυξη μιας σειράς εργασιών με σκοπό να χρησιμοποιούνται τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης δήλωσε: “Έχουμε ολοκληρώσει τις δύο πρώτες φάσεις του προγράμματος τεσσάρων σταδίων και έχουμε μόλις αρχίσει με το τρίτο στάδιο. Όλες οι εργασίες ανακαίνισης πραγματοποιούνται κατά τους χειμερινούς μήνες, για την αποφυγή της όποιας ταλαιπωρίας των επισκεπτών μας. Τα δύο πρώτα στάδια έχουν κοστίσει περίπου 600.000 ευρώ και εκτιμούμε ότι ακόμη ένα εκατομμύριο ευρώ θα δαπανηθεί μέχρι τον Απρίλιο του 2016. Έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές προσπάθειες  για τη δημιουργία άνετων χώρων και ενός ξεχωριστού περιβάλλοντος για όμορφες διακοπές, με την παροχή επαγγελματικών και φιλικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Η ικανοποίηση των πελατών μας έχει βελτιωθεί αισθητά και πιστεύουμε ότι εντός του 2015 θα έχουμε επιτύχει τον κύριο στόχο μας που είναι η περαιτέρω βελτίωση των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που να ανταποκρίνονται και να ξεπερνούν τις προσδοκίες των επισκεπτών μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024