Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέα συνεργασία της Philian Hotels & Resorts με το ξενοδοχείο Dimitra Palace Village
Ξενοδοχεία

Νέα συνεργασία της Philian Hotels & Resorts με το ξενοδοχείο Dimitra Palace Village

Το νέο ξενοδοχείο θα ενταχθεί κάτω από το brand 'Oneiron'.

Το ξενοδοχείο Dimitra Palace βρίσκεται στις Μουριές Κιλκίς, μόλις 45 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη, και παραπέμπει σε ένα γραφικό χωριό. Πρόκειται για τη νέα συνεργασία της Philian Hotels & Resorts.

Το Dimitra Palace είναι κτισμένο μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, στους πρόποδες του όρους Μπέλλες, ανάμεσα στις λίμνες Δοϊράνη και Κερκίνη. Αν και είναι ξενοδοχείο 4 αστέρων, θυμίζει περισσότερο ένα γραφικό χωριό. Την αίσθηση αυτή δίνουν κυρίως οι πανέμορφες ξύλινες μεζονέτες που διανθίζουν τα πλακόστρωτα δρομάκια, ανάμεσα στα παρτέρια, τις λεύκες και τα λεμονοκυπάρισσα, με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι οκτώ ατόμων η καθεμία. Πλήρως εναρμονισμένες με το φυσικό περιβάλλον, οι ξύλινες μεζονέτες διαθέτουν από τρεις κρεβατοκάμαρες, σαλόνι, κουζίνα, κεντρική θέρμανση και ψυγείο, προσφέροντας την άνεση, τη θαλπωρή και την οικειότητα μιας εξοχικής κατοικίας.

Τη φιλοξενία του Dimitra Palace συμπληρώνουν επτά πολυτελείς, ευρύχωρες και κλιματιζόμενες σουίτες, που παρέχουν όλες τις υπηρεσίες, τις ανέσεις και τις προδιαγραφές των πιο σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων. Μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του Dimitra Palace λειτουργεί επίσης πολυτελής πισίνα, αίθουσα εκδηλώσεων, μπαρ και εστιατόριο με τζάκι. Παράλληλα, οι εγκαταστάσεις αθλοπαιδιών και ο παιδότοπος, συμπληρώνουν την αίσθηση της μικρής και αυτοσυντηρούμενης πολιτείας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024