Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΜονόδρομος οι συνέργειες στον τουρισμό το μήνυμα του 2ου Business Travel Professionals Forum
Φόρουμ

Μονόδρομος οι συνέργειες στον τουρισμό το μήνυμα του 2ου Business Travel Professionals Forum

Στην εκδήλωση, η οποία είχε τεθεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), συμμετείχαν 29 ξενοδοχειακές εταιρείες και χώροι εκδηλώσεων απ’όλη την Ελλάδα, 44 εμπορικές εταιρείες με ενδιαφέρον στον επαγγελματικό και συνεδριακό τουρισμό και 40 ταξιδιωτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται ως PCO's, DMC's, MICE’s, Wholesalers.

Με περισσότερες από 1.000 συνολικά συναντήσεις, σε μόλις 8 ώρες, μεταξύ στελεχών ξενοδοχειακών μονάδων και χώρων εκδηλώσεων με εμπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2ου Business Travel Professionals Forum που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η SWOT και έθεσε το δυναμικό του αποτύπωμα στις προσπάθειες ανάπτυξης του τουρισμού της χώρας μας.

Στην εκδήλωση, η οποία είχε τεθεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), συμμετείχαν 29 ξενοδοχειακές εταιρείες και χώροι εκδηλώσεων απ’όλη την Ελλάδα, 44 εμπορικές εταιρείες με ενδιαφέρον στον επαγγελματικό και συνεδριακό τουρισμό και 40 ταξιδιωτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται ως PCO’s, DMC’s, MICE’s, Wholesalers.


Ο κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, εκ των ιδρυτών της SWOT στο 2ο Business Travel Professionals Forum.

Ο γενικός διευθυντής του ΣΕΤΕ κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης στο χαιρετισμό του επεσήμανε τη σημασία της διοργάνωσης για την ελληνική τουριστική δραστηριότητα, ενώ τόνισε με έμφαση την “ανάγκη τέτοιων επιτυχημένων πρωτοβουλιών, προκειμένου να αναπτύσσονται τόσο εποικοδομητικές συναντήσεις μεταξύ των τουριστικών παραγόντων”. Στο δικό του καλωσόρισμα, ο διευθύνων εταίρος της SWOT κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο τουρισμός “Θα παραμείνει η κορωνίδα της αναπτυξιακής πολιτικής της πατρίδας μας και είναι χρέος όλων μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην προώθηση και προβολή του, ενισχύοντας την επικοινωνία μεταξύ όλων των φορέων του”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024