Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟμιλία του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΑΤΑ για το αναπτυξιακό σχέδιο 'Έργο Αθήνα'
Αστικός ιστός και τουρισμός

Ομιλία του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΑΤΑ για το αναπτυξιακό σχέδιο 'Έργο Αθήνα'

Η αρχιτεκτονική, η πολεοδομία, ο τουρισμός, το ντιζάιν, θέματα συντήρησης, προσβασιμότητας, αισθητικής αλλά και οδηγικής συμπεριφοράς θα απασχολήσουν με πολλούς, σύνθετους και συχνά απρόβλεπτους τρόπους τους προσκεκλημένους ομιλητές της CFCOMPANY έως και τον Μάιο του 2015.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η αρχιτεκτονική εταιρεία CFCOMPANY διοργανώνει σειρά ομιλιών με βασικό θεματικό άξονα την Αθήνα και την αρχιτεκτονική. Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στον πολυχώρο εκδηλώσεων “Έβδομος” με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων – ΕΑΤΑ, κ. Αλέξη Γαληνό.

Στην ομιλία του με τίτλο “Έργο Αθήνα: Μεταμορφώνουμε μαζί την Αθήνα” θα μιλήσει για το πολυδιάστατο αναπτυξιακό σχέδιο με τίτλο “Έργο Αθήνα”, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, και το οποίο έχει στόχο να μεταμορφώσει την Αθήνα με τη συμμετοχή των πολιτών, σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή μητρόπολη. Μια πόλη με νέες παραγωγικές και κοινωνικές δομές και ανθηρή καινοτομική οικονομία, που θα σφύζει από δημιουργικότητα, με έντονα εξωστρεφή και νεανικό χαρακτήρα. Μια πόλη λειτουργική για τους κατοίκους της και ελκυστική για τους επισκέπτες της.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με προκράτηση θέσης.

Η αρχιτεκτονική, η πολεοδομία, ο τουρισμός, το ντιζάιν, θέματα συντήρησης, προσβασιμότητας, αισθητικής αλλά και οδηγικής συμπεριφοράς θα απασχολήσουν με πολλούς, σύνθετους και συχνά απρόβλεπτους τρόπους τους προσκεκλημένους ομιλητές της CFCOMPANY έως και τον Μάιο του 2015. Οκτώ διαφορετικοί ομιλητές που συνδέονται με την πόλη με οκτώ διαφορετικούς τρόπους, θα χαρίσουν τη δική τους ματιά πάνω σε μια τόσο ρευστή αλλά και τόσο ενδιαφέρουσα περίοδο για την Αθήνα.

Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται μία Τετάρτη τον μήνα, στις 7.30 μ.μ στον πολυχώρο εκδηλώσεων “Έβδομος”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024