Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤρία νέα δρομολόγια της Ryanair από Αθήνα προς Σαντορίνη, Βουδαπέστη και Μπρατισλάβα
Αεροπορικές εταιρείες

Τρία νέα δρομολόγια της Ryanair από Αθήνα προς Σαντορίνη, Βουδαπέστη και Μπρατισλάβα

Το νέο πρόγραμμα της Ryanair για την Αθήνα το καλοκαίρι του 2015 θα προσφέρει 1 νέο αεροσκάφος με βάση την Αθήνα (4 σε σύνολο), 6 νέα δρομολόγια (Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Σαντορίνη (2 ημερησίως), Βρυξέλλες, Ρώμη και Βαρσοβία) και 12 δρομολόγια από/προς Αθήνα συνολικά.

Η Ryanair πρόσθεσε σήμερα τρία νέα δρομολόγια στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2015 της Αθήνας, από/προς Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη, που υπολογίζεται ότι θα μεταφέρουν πάνω από 2,2 εκατ. επιβάτες το 2015.  

Το νέο πρόγραμμα της Ryanair για την Αθήνα το καλοκαίρι του 2015 θα προσφέρει σύμφωνα με την εταιρεία:

  • 1 νέο αεροσκάφος με βάση την Αθήνα (4 σε σύνολο)
  • 6 νέα δρομολόγια: Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Σαντορίνη (2 ημερησίως), Βρυξέλλες, Ρώμη και Βαρσοβία.
  • 12 δρομολόγια από/προς Αθήνα συνολικά
  • 161 εβδομαδιαίες πτήσεις μετ’επιστροφή
  • 1,1 εκατ. νέους επιβάτες (2,2 εκατ. επιβάτες/χρόνο συνολικά)
  • 2.200 θέσεις εργασίας

Οι Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 12 δρομολόγια από Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι, ενώ παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, τη δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, τα μειωμένα κόστη, τη νέα ελληνική ιστοσελίδα, την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με ηλεκτρονικές κάρτες επιβίβασης, καθώς και από τις νέες υπηρεσίες Family Extra και Business Plus.

Η Ryanair θα συνεχίσει, επίσης, να συνδέει την Αθήνα με τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά επιχειρηματικά κέντρα, συμπεριλαμβάνοντας τις Βρυξέλλες (1 ημερησίως), το Λονδίνο (2 ημερησίως), και το Μιλάνο (10 εβδομαδιαία) προσφέροντας στους business επιβάτες της, μεγαλύτερη ποικιλία προορισμών σε χαμηλότερες τιμές, με μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων, ανανεωμένα προγράμματα και καλύτερη εξυπηρέτηση, ως αποτέλεσμα της έναρξης του προσαρμοσμένου στις ανάγκες των business επιβατών της Ryanair Business Plus.

Στην Αθήνα, ο διευθυντής του εμπορικού τμήματος της Ryanair, κ. David O’Brien, δήλωσε: “Η Ryanair βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τρία επιπλέον νέα δρομολόγια με βάση την Αθήνα προς Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη, στα πλαίσια του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2015, καθώς προσθέτουμε ένα επιπλέον αεροσκάφος με βάση την Αθήνα, επενδύοντας πάνω από 400εκατ. δολ.

Προσφέροντας επιλογή για πάνω από 12 συναρπαστικά καλοκαιρινά δρομολόγια, συμπεριλαμβάνοντας και την διπλή καθημερινή σύνδεση με τη Σαντορίνη, η Ryanair θα διπλασιάσει την κίνηση της στην Αθήνα, μεταφέροντας πάνω από 2,2 εκατ. επιβάτες αυτόν τον χρόνο, και διατηρώντας πάνω από 2.200 θέσεις εργασίας. Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, ανυπομονούμε να παρέχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας, και να προσφέρουμε κίνηση και τουριστική ανάπτυξη στην Ελλάδα”.

O διευθυντής Marketing της Ryanair, κ. Kenny Jacobs δήλωσε: “Το ελληνικό επιβατικό κοινό επιλέγει ήδη την Ryanair λόγω των χαμηλών μας ναύλων, την εξαιρετική μας εξυπηρέτηση, και την μεγάλη ποικιλία των δρομολογίων μας. Τώρα μπορούν να κλείνουν τις πτήσεις τους για το καλοκαίρι του 2015 μέσω της νέας ελληνικής μας ιστοσελίδας και της νέας μας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Μπορούν επίσης να έχουν μαζί τους δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους, να επιλέξουν τις θέσεις τους, και να επωφεληθούν από τις νέες μας υπηρεσίες Family Extra and Business Plus, καθώς και να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης τους. Εκτός των χαμηλών τιμών της η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα”.

6 προορισμοί από Αθήνα 15 δρομολόγια

Μπρατισλάβα

  3 / εβδομάδα

Βουδαπέστη

  4 / εβδομάδα

Σαντορίνη

2 / ημέρα

Βρυξέλλες Charleroi

1 / ημέρα

Ρώμη Ciampino

2 / ημέρα

Βαρσοβία Modlin

1 / ημέρα

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024