Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροσέγγιση 77 κρουαζιερόπλοιων της Costa Crociere την Κέρκυρα τη νέα σεζόν
Κρουαζιέρα

Προσέγγιση 77 κρουαζιερόπλοιων της Costa Crociere την Κέρκυρα τη νέα σεζόν

Τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Κερκύρας επισκέφτηκε ο Captain Pietro Sinisi ύστερα από πρόσκληση που του είχε απευθύνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.ΚΕ. ΑΕ κ. Σπύρος Ανδριώτης.

Κλείσιμο αυλαίας για το λιμάνι της Κέρκυρας με την έλευση του κρουαζιερόπλοιου Costa Fascinosa της εταιρείας Costa Crociere την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου για την τουριστική σεζόν 2014. Το κρουαζιερόπλοιο Costa Fascinosa με μήκος 290μ., ολικής χωρητικότητας 113.000 τόνων, με 3.142 επιβάτες και 990 μέλη πληρώματος προσέγγισε χθες το πρωί στο λιμάνι της Κέρκυρας με προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης τις 14:00 της ίδιας μέρας.

Ο Οργανισμός Λιμένος Κερκύρας, λόγω της τελευταίας προσέγγισης κρουαζιερόπλοιου για το έτος 2014 διοργάνωσε υποδοχή όπου Κερκυραίες με τοπικές ενδυμασίες πρόσφεραν μελομακάρονα και κουραμπιέδες στους επιβάτες, ενώ χορωδία λαϊκών τροβαδούρων με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο τους καλωσόριζαν πριν την εξόρμηση τους προς την πόλη της Κέρκυρας.

Τα γραφεία του Οργανισμού επισκέφτηκε ο Captain Pietro Sinisi ύστερα από πρόσκληση που του είχε  απευθύνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.ΚΕ. ΑΕ κ. Σπύρος Ανδριώτης, συνοδεία των τοπικών πρακτόρων κ. Κωνσταντίνου και Χαρίλαου Αρώνη, αντάλλασοντας αναμνηστικά δώρα. Στη συζήτηση που ακολουθησε ο καπετάνιος ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή  στους επιβάτες του πλοίου και τόνισε τη στενή σχέση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με την εταιρεία, τονίζοντας ότι τη νέα σεζόν θα προσεγγίσουν 77 κρουαζιερόπλοια της εταιρείας Costa Crociere την Κέρκυρα.

Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.ΚΕ. ΑΕ κ. Σπύρος Ανδριώτης, με το κρουαζιερόπλοιο Costa Fascinosa στο βάθος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024