Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο Αχίλλειο
Πολιτισμός

Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο Αχίλλειο

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη καλωσόρισε στο Μουσείο Αχίλλειο ο αναπληρωτής διευθυντής Εκμετάλλευσης της ΕΤΑΔ ΑΕ κ. Ι. Τσαμποδήμος και η διεύθυνση του Μουσείου Αχιλλείου.

Το Μουσείο Αχίλλειο επισκέφθηκε η Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη ο κ.κ. Βαρθολομαίος το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της τετραήμερης επίσκεψης που πραγματοποίησε στο νησί της Κέρκυρας, επ’ευκαιρίας της εορτής του πολιούχου του νησιού Αγίου Σπυρίδωνα.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη καλωσόρισε στο Μουσείο Αχίλλειο ο αναπληρωτής διευθυντής Εκμετάλλευσης της ΕΤΑΔ ΑΕ κ. Ι. Τσαμποδήμος και η διεύθυνση του Μουσείου Αχιλλείου, ενώ παρευρέθη και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΤΑΔ ΑΕ. Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνόδευαν κατά την επίσκεψή του ο μητροπολίτης Κέρκυρας κ.κ. Νεκτάριος, οι ιεράρχες που βρίσκονταν στο νησί για την επίσκεψή του, η υφυπουργός Πολιτισμού κα Ά. Γκερέκου, ο δήμαρχος Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνος Νικολούζος και τοπικοί παράγοντες, ενώ την ξενάγηση στους χώρους του μουσείου και τους κήπους πραγματοποίησε η πρύτανις του Ιονίου Πανεπιστημίου κα Α. Σαλή Παπασαλή.

Κατά την άφιξή του στο Αχίλλειο τιμές στον Οικουμενικό Πατριάρχη απέδωσε η Φιλαρμονική Γαστουρίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024