Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιακρίσεις για το Porto Carras Grand Resort στα Environmental Awards 2015
Διάκριση ξενοδοχείου

Διακρίσεις για το Porto Carras Grand Resort στα Environmental Awards 2015

Tο Porto Carras Grand Resort βραβεύεται για τις πρακτικές πράσινης ανάπτυξης που ακολουθεί λαμβάνοντας SILVER βραβείο στη κατηγορία 'Coastal Management' και ΒRONZE βραβείο στη κατηγορία 'Εξοικονόμηση νερού'.


Μια ακόμα αναγνώριση του περιβαλλοντικού έργου του Porto Carras Grand Resort έρχεται με τις βραβεύσεις του στα Environmental Awards 2015. Η απονομή των διακρίσεων έλαβε χώρα την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental σε μια ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα.

Tο Porto Carras Grand Resort για άλλη μια φορά βραβεύεται για τις πρακτικές πράσινης ανάπτυξης που ακολουθεί λαμβάνοντας SILVER βραβείο στη κατηγορία “Coastal Management” και ΒRONZE βραβείο στη κατηγορία “Εξοικονόμηση νερού”.

Οι διακρίσεις στα Environmental Awards 2015 επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις συντονισμένες ενέργειες του Porto Carras Grand Resort που εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, με ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα επενδυτικό πρόγραμμα, αποτελεί πρότυπο τουριστικό και οικολογικό προορισμό.

Η οργάνωση και καθαριότητα των ακτών αποτελεί ζήτημα ύψιστης σημασίας για το Porto Carras Grand Resort.  Απόδειξη αυτού η αδιάλειπτη βράβευση τα τελευταία 11 χρόνια, με τρεις Γαλάζιες Σημαίες των δύο ακτών του – Μελίτων και Σιθωνία -αλλά και της Μαρίνας- τη μεγαλύτερη ιδιωτική μαρίνα της Βορείου Ελλάδος-, τηρώντας τα αυστηρά κριτήρια του Προγράμματος του Διεθνούς Οργανισμού. Επιπλέον, η Porto Carras Μαρίνα, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001: 2008.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024