Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο δίκτυο των boulevard hotels collection στην ILTM
Ξενοδοχεία

Το δίκτυο των boulevard hotels collection στην ILTM

Φέτος με αναβαθμισμένη παρουσία, νέα ξενοδοχεία, αλλά και νέες συνεργασίες, στο stand του boulevard hotels collection πραγματοποιήθηκαν πάνω από 250 προκαθορισμένα ραντεβού με luxury buyers από όλο τον κόσμο.

Το δίκτυο των boulevard hotels collection επέστρεψε από τις Κάννες και την ILTM, έχοντας ακόμα μία επιτυχημένη συμμετοχή στη σημαντικότερη ίσως ταξιδιωτική έκθεση της luxury ταξιδιωτικής αγοράς στον κόσμο.

Το δίκτυο των boulevard hotels collection συμμετέχει από το 2009 στην ILTM, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρά και ανεξάρτητα ξενοδοχεία να έχουν παρουσία, αλλά και πλήρη υποστήριξη, στη σημαντικότερη ίσως ταξιδιωτική έκθεση στον κόσμο, η οποία είναι απόλυτα στοχευμένη στη luxury αγορά. Φέτος με αναβαθμισμένη παρουσία, νέα ξενοδοχεία, αλλά και νέες συνεργασίες, στο stand του boulevard hotels collection πραγματοποιήθηκαν πάνω από 250 προκαθορισμένα ραντεβού με luxury buyers από όλο τον κόσμο.

Η ILTM αποτελεί το “διαμάντι” των εκθέσεων της διεθνούς luxury ταξιδιωτικής αγοράς. Πρόκειται για μία αυστηρή εκθεσιακή πλατφόρμα, αποκλειστικά B2B, που απευθύνεται μόνο στην αφρόκρεμα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Η συμμετοχή στην έκθεση εγγυάται έως και 52 ραντεβού ανά εκθέτη με luxury buyers (τουριστικά γραφεία και agencies από όλο τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στην διεθνή αγορά πολυτελούς τουρισμού), οι οποίοι επιλέγονται εδώ και πάνω από μία δεκαετία από την ILTM με τις πιο αυστηρές προϋποθέσεις.

Επιπλέον, η boulevard media group οργάνωσε φέτος μια παρουσία για την Κύπρο. Έτσι, με πρωτοβουλία της boulevard media group, ένα dedicated stand στήθηκε για την Κυπριακή συμμετοχή, όπου για πρώτη φορά λανσαρίστηκε η Κύπρος στην ILTM ως εναλλακτικός luxury προορισμός στη Μεσόγειο.

Τέλος, η boulevard media group ανέλαβε για λογαριασμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να οργανώσει μία συμμετοχή ξενοδοχείων από την περιοχή (Δωδεκάνησα και Κυκλάδες), για πρώτη φορά κάτω από την ομπρέλα της Περιφέρειας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής να προωθήσουν στοχευμένα το τουριστικό προϊόν τους σε μία εκθεσιακή πλατφόρμα που αποτελεί ίσως την πιο οργανωμένη πλατφόρμα στην παγκόσμια luxury ταξιδιωτική αγορά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024