Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠρότυπο μαρίνας από την ‘Μαρίνα Άλιμος’

Πρότυπο μαρίνας από την ‘Μαρίνα Άλιμος’

Σε πρότυπο Μαρίνας οραματίζεται να μεταμορφώσει την Μαρίνα Αλίμου η κοινοπραξία ‘Μαρίνα Άλιμος’ που είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για την εκμίσθωσή της. Στόχος της κοινοπραξίας είναι η Μαρίνα Αλίμου να […]

Σε πρότυπο Μαρίνα<.>ς οραματίζεται να μεταμορφώσει την Μαρίνα Αλίμου η κοινοπραξία 'Μαρίνα Άλιμος' που είναι ανάμεσα στους υποψήφιους<...> για την εκμίσθωσή της.

Στόχος της κοινοπραξίας είναι η Μαρίνα Αλίμου να αποτελέσει ένα χώρο που να προβάλλεται ο θαλάσσιος τουρισμός με σειρά κινήσεων και επιλογών όπως:

  • προβολή της μαρίνας ως χώρο στέγασης ιδιωτικών και επαγγελματικών σκαφών
  • ένταξη της μαρίνας Άλίμου στις διεθνείς και ευρωπαϊκές ενώσεις μαρίνων
  • οργάνωση συνεδρίων και συναντήσεων με άλλες μαρίνες η φορέων αυτών στο χώρο της μαρίνας
  • πρόταση και ενέργειες για την ίδρυση εθνικής ένωσης μαρίνων
  • προβολή της μαρίνας για προσέλκυση σκαφών μέσω διαδικτύου (ιστοσελίδα) και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • on-line κράτηση θέσεων ελλιμενισμού για τα διερχόμενα σκάφη
  • συμμετοχή της μαρίνας στις διεθνείς εκθέσεις για μαρίνες.

Μέλη της κοινοπραξίας είναι τρεις τεχνικές εταιρίες η Αρχιρόδον Α.Τ.Ε., η Ολύμπιος ΑΤΕ, η Ακτίς ΑΤΕ, ο γνωστός επιχειρηματίας Λουκάς Βασηλιάς και η προς σύσταση Α.Ε 'Ελληνικοί Λιμένες'.

Οι μέτοχοι της 'Ελληνικοί Λιμένες' είναι αποκλειστικά καταξιωμένοι επιχειρηματίες του θαλάσσιου τουρισμού, οι οποίοι ελλιμενίζουν τα σκάφη τους στην Μαρίνα Αλίμου, αλλά και Φλοίσβου. Μεταξύ αυτών είναι δύο ναυτιλιακές ΑΕ και 6 ναυλομεσιτικά γραφεία, διεθνούς κύρους.

Οι κυριότεροι συνεργάτες της κοινοπραξίας, είναι οι εξής:

  • Η εταιρία Argos Α.Ε., η οποία σχεδιάζει, κατασκευάζει και διαχειρίζεται λιμένες αναψυχής – οικιστικά συγκροτήματα. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται η μεγαλύτερη Μαρίνα της Ευρώπης, η Μαρίνα του Port Camargue, χωρητικότητας 4.350 θέσεων.
  • Ο διάσημος Αρχιτέκτων Francois Fontes, ο οποίος έχει λάβει μέρος και έχει κερδίσει πληθώρα διεθνών διαγωνισμών. Μεταξύ των άλλων, πήρε μέρος μαζί με τους διάσημους αρχιτέκτονες Jean Nouvel, Norman Foster, Kisho Kurokawa στην πολεοδομική ανακατασκευή της πόλης Νίμ. Το 1992, του απονεμήθηκε το μεγάλο βραβείο της Ευρωπαϊκής αριστείας (Grand Prix de l'excellence europeenne).

Η κοινοπραξία έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της κύρια σε οικολογικά θέματα προβάλλοντας την 'Επιχείρηση Καθαρό Λιμάνι;, σύμφωνα με ονομασία που δόθηκε συπάρχουσαστο Port Camargue, το οποίο αποτελεί πρότυπο για εφαρμογή οδηγίας Ε.Ε. 2000/59, δεσμευτική οα για όλα τα μέλη κράτη.
Επίσης, ιδιαίτερη σημαθα δοθεί σε τα ασφαλείας και συνεργασίας με τον δήμο και τοπωνία.

Σε περίπτωση η ;Μαρίνα Άλιμος; αναδειχθεί ανάδοχος του έργου η προς σύσταση ;Ελληνικοί Λιμένες ΑΕ;, θα διευρυνκαι θα συμπεριλάβει όποια άλλη εταιρία ή φυσικό πρόσωπο θαλάσσιουρισμούθυμεί να συμμετάσχει.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024