Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑυξητική η ζήτηση για τη χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής συνεδρίων Conferience.com
MICE

Αυξητική η ζήτηση για τη χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής συνεδρίων Conferience.com

Από το Μάρτιο του 2014 έως και σήμερα, το Conferience.com χρησιμοποίησαν περισσότεροι από 25.000 σύνεδροι σε 101 συνέδρια και σεμινάρια.

Από τις αρχές του 2014, το Conferience.com έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά τόσο σε συνέδρια όσο και σε σεμινάρια παρέχοντας μία διαφορετική εμπειρία στους συνέδρους μέσω της διάδρασης, της αμεσότητας και της διαφορετικότητας. Η εφαρμογή προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία σε έναν διοργανωτή/ομιλητή μιας διοργάνωσης, που θα βοηθήσουν στη δημιουργία μιας άμεσης και διαδραστικής σχέσης μεταξύ ομιλητή και κοινού.

Ως ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδραστικότητας, το Conferience.com παρέχει στα συνέδρια δυνατότητα ατζέντας, αποστολής ερωτήσεων, διεξαγωγής ζωντανών ερευνών με παράλληλη απεικόνιση των αποτελεσμάτων σε γραφήματα, αξιολόγησης ομιλητών και συνεδρίου ή σεμιναρίου, εμφάνιση χορηγών, ηλεκτρονική κλήρωση, testimonials, δυνατότητα χρήσης σε πολυήμερα πολλαπλά παράλληλα events ή πολλαπλών αιθουσών, καθώς και ηλεκτρονικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια ή μετά το event. Έχει χρησιμοποιηθεί έως σήμερα σε σεμινάρια, έρευνες polling και συνέδρια, καθώς και σε εταιρικές συναντήσεις.

Ενδεικτικά, εταιρείες και οργανωτές συνεδρίων που το χρησιμοποίησαν έως σήμερα είναι το Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, η ΕΕΔΕ, η Ethos Media, ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος, η Boussias Communications, η OTEAcademy, η EuropeanForums.eu, η ICAP, η SAP Hellas, η Ψηφιακή Ελλάδα, το JobFairAthens, το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, η SAS Institute, η Τράπεζα Eurobank, την AIESEC, ο ΟΤΕ, η Cosmote, η EAP, η Τράπεζα Πειραιώς, η AMGEN, το Corallia Cluster, Public-ΕΜΕΑ.gr Courses, η Nestle και άλλες, καθώς και από μικρότερα μεμονωμένα σεμινάρια και έρευνες.

Με επιτυχία κάλυψε και τρία events που πραγματοποιήθηκαν στη Σιγκαπούρη, το Τελ Αβίβ και την Ολλανδία, με τη ζήτηση να συνεχίζεται με την ίδια δυναμική.

Από το Μάρτιο του 2014 έως και σήμερα, το Conferience.com χρησιμοποίησαν περισσότεροι από 25.000 σύνεδροι σε 101 συνέδρια και σεμινάρια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024