Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠιστοποιητικό Travelife στο γραφείο της TUI Hellas στο Ηράκλειο
TOs

Πιστοποιητικό Travelife στο γραφείο της TUI Hellas στο Ηράκλειο

Η TUI Hellas στο Ηράκλειο είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που λαμβάνει πιστοποιητικό Travelife, σε αναγνώριση των μακροπρόθεσμων προσπαθειών της και την ηγετική της θέση όσον αφορά στους τομείς της αειφορίας και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ).

Η TUI Hellas Ηρακλείου έλαβε το πιστοποιητικό Travelife Certificate για TOs και τουριστικούς πράκτορες, κατά τη γερμανική τουριστική έκθεση Vakantiebeurs. Το πιστοποιητικό δόωθηκε από την κα Helena Rey, Tourism Programme Officer του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Changes in Tourism” στην έκθεση, υπό τη διοργάνωση του γερμανικού τουριστικού συνδέσμου ANVR, για την περιβαλλοντική αειφορία και την ΕΚΕ, το Travelife Certificate για TOs και τουριστικούς πράκτορες δόθηκε στον γερμανικό τουριστικό οργανισμό All for Nature Travel και στην TUI Hellas στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η TUI Hellas στο Ηράκλειο είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που λαμβάνει πιστοποιητικό Travelife, σε αναγνώριση των μακροπρόθεσμων προσπαθειών της και την ηγετική της θέση όσον αφορά στους τομείς της αειφορίας και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ). Ο κ. Σπύρος Κρητικός, Destination Manager της TUI Hellas Crete, δήλωσε: “Υπεύθυνη ηγεσία είναι μία από τις βασικές αξίες του Ομίλου TUI. Υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για βιώσιμη ανάπτυξη και έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Στην TUI Hellas θεωρούμε ότι είναι τόσο καθήκον μας όσο και χαρά εργαζόμαστε για την προώθηση των αρχών της βιωσιμότητας του ελληνικού τουρισμού. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που το υποκατάστημα μας στην Κρήτη είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που βραβεύτηκε με το πιστοποιητικό του Travelife στην Ελλάδα και θα θέλαμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας στους εμπειρογνώμονες της Travelife για την υποστήριξή τους σε αυτό το επίτευγμα. Η TUI Hellas παραμένει στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών προς ένα μελλοντικό μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης με βάση το σεβασμό στην τοπική φύση, τον πολιτισμό και την κοινωνία, και ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν και περισσότερες επιχειρήσεις”.

Στην Ελλάδα, τόσο ο ΣΕΤΕ όσο και ο HATTA συνεργάζονται με την Travelife για την προώθηση του ονομαζόμενου “sustainable management” μεταξύ των μελών τους. Η κα Αγγελική Ροσσολάτου, Sustainability Coordinator για τον HATTA, σχολιάζει: “Το πιστοποιητικό αυτό μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, ώστε να εργαστούν με έναν πιο βιωώιμο τρόπο και με μεγαλύτερη αξία, και να βοηθήσουν τους πελάτες τους να εκτιμήσουν στο μέγιστο τους πολιτιστικούς, φυσικούς και κοινωνικούς θησαυρούς της πατρίδας μας”.

Τα κριτίρια για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Travelife για TOs και τουριστικούς πράκτορες περιλαμβάνουν όλα τα σχετικά ζητήματα με την Εταιρική Κοινωνικής Ευθύνην, επειδή ο βιώσιμος τουρισμός δεν αφορά τίποτα περισσότερο από το να απολαμβάνει κανείς καλές διακοπές, με σεβασμό προς το περιβάλλον, τους ανθρώπους, τη φύση και τον πολιτισμό.

Στη φωτογραφία (από αριστερά), ο κ. Σπύρος Κρητικός από την TUI Hellas Ηρακλείου, η κα Helena Rey, UNEP και η κα Annemiek van Gijn από το τουριστικό γραφείο All for Nature Travel.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024