Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο website για το Mythos Palace Resort & Spa με responsive design φιλικό προς τους χρήστες
Ξενοδοχεία

Νέο website για το Mythos Palace Resort & Spa με responsive design φιλικό προς τους χρήστες

Μέσα από την περιήγηση στο mythos-palace.gr μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου και να κάνει online κράτηση δωματίου ή πακέτου.

Το site του ξενοδοχείου Mythos Palace Resort & Spa επανασχεδιάστηκε και προσαρμόστηκε στις νέες τεχνολογίες που επικρατούν στο Internet με responsive design φιλικό προς τους χρήστες, συμβατό με όλες τις συσκευές (desktop, κινητά, tablets). Μέσα από την περιήγηση στο mythos-palace.gr μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου και να κάνει online κράτηση δωματίου ή πακέτου.

Το Mythos Palace Resort & Spa, είναι χτισμένο δίπλα σε μια από τις ομορφότερες αμμουδιές της βόρειας Κρήτης, πολύ κοντά στη δημοφιλή Γεωργιούπολη και τη λίμνη Κουρνά. Πριν λίγες μέρες έγινε και η κυκλοφορία του νέου προωθητικού video για τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει η πανέμορφη ξενοδοχειακή μονάδα. Στο βίντεο μπορεί κανείς να περιηγηθεί ψηφιακά στο πλήθος των δραστηριοτήτων για μεγάλους και παιδιά, στην παραλία ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο και στις εγκαταστάσεις και παροχές του ξενοδοχείου.

Η Eyewide Digital Marketing Agency που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, ανέλαβε το σχεδιασμό – development του website και πρότεινε νέες τεχνικές βασισμένη στην εμπειρία χρόνων πάνω στο Hotel Internet Marketing.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024