Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύσκεψη για τον τουρισμό στο Δημαρχείο Χανίων
Περιφέρεια

Σύσκεψη για τον τουρισμό στο Δημαρχείο Χανίων

Στη συνάντηση εξετάστηκε η ανάπτυξη συνεργασιών στον τομέα του τουρισμού, με στόχο την επίτευξη οικονομιών κλίμακας, την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος και την προώθηση των προγραμμάτων τουριστικής προβολής για ολόκληρο το Νομό Χανίων.

Η ανάπτυξη συνεργασιών στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, με επίκεντρο την ενίσχυση του τουρισμού, εξετάστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων, έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων και ειδικότερα της προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου, κας Γεωργίας Σαρικάκη – Αποστολάκη, και της ειδικής συνεργάτιδας του δημάρχου Χανίων, κας Ελπίδας Τσιτσιρίδη.

Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Δήμων Αποκορώνου, Καντάνου – Σελίνου, Κισάμου, Πλατανιά, καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Χανίων, κ. Δημήτρης Μιχελογιάννης, εξετάστηκε η ανάπτυξη συνεργασιών στον τομέα του τουρισμού, με στόχο την επίτευξη οικονομιών κλίμακας, την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος και την προώθηση των προγραμμάτων τουριστικής προβολής για ολόκληρο το Νομό Χανίων.

Σε δήλωσή της η κα Σαρικάκη – Αποστολάκη, επισημαίνει “η συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού στον τομέα του τουρισμού, πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, καθώς όλοι αντιμετωπίζουμε τον τουρισμό ως σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης και τόνωσης της οικονομίας του τόπου μας”. Η κα Σαρικάκη – Αποστολάκη, ελπίζοντας σε μία καρποφόρα σε βάθος χρόνου διαδημοτική συνεργασία σε επίπεδο Νομού, θέλησε να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη για την ανταπόκριση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024