Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Philian Hotels & Resorts ανακοινώνει τη δημιουργία νέου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη
Ξενοδοχεία

Η Philian Hotels & Resorts ανακοινώνει τη δημιουργία νέου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη

Το νέο luxury κατάλυμα του Ομίλου Philian Hotels & Resorts παρέχει αποκλειστικά σουίτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στα Λαδάδικα.

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου ξεκινά τη λειτουργία του το Diamond Suites, παρέχοντας αποκλειστικά σουίτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Λαδάδικα. Πρόκειται για το νέο luxury κατάλυμα του Ομίλου Philian Hotels & Resorts.

Το Diamond Suites είναι ένα κτίριο που ξεχωρίζει για το πρωτότυπο design του, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι αποτελείται μόνο από σουίτες.

Στο ξενοδοχείο υπάχουν τριών ειδών σουίτες (το κάθε δωμάτιο είναι εντελώς ξεχωριστό από τα υπόλοιπα) ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη. Τα αναπαυτικά υπνοδωμάτια με υπέρ-διπλα κρεβάτια, το μπάνιο με τζακούζι, τα εκλεκτά υφάσματα και οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας συντελούν στην απόλυτη χαλάρωση, με μία αίσθηση χλιδής.

Το Diamond Suites στη Θεσσαλονίκη παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, όπως: Ρεσεψιόν/Υποδοχή, Welcome drink, Espresso & Wine Bar, Home made πρωινό στο δωμάτιο, Mini Bar, Room service, Taxi service, Ενοικίαση αυτοκινήτων, Ασύρματη σύνδεση Internet wifi, Τουριστικές υπηρεσίες, Χρηματοκιβώτιο, Bathroom amenities, Ημιδιατροφή και Υπηρεσίες αφύπνισης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024