Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήO CEO των Design Hotels δίνει συμβουλές για ξενοδοχειακή ανακαίνιση στο 100% Hotel Show
Εκθέσεις

O CEO των Design Hotels δίνει συμβουλές για ξενοδοχειακή ανακαίνιση στο 100% Hotel Show

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος των Design Hotels, Claus Sendlinger, θα δώσει ιδιαίτερες συμβουλές και κατευθύνσεις σε σχέση με την ξενοδοχειακή ανακαίνιση σε ειδικό σεμινάριο στο 100% Hotel Show.

Η ξενοδοχειακή ανακαίνιση και το σύγχρονο design αποτελούν κέντρο βάρους για το δεύτερο 100% Hotel Show που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας.

Σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό περιοδικό ARCHISEARCH.gr και με την υποστήριξη και συμμετοχή των Design Hotels, το 100% Hotel Show 2015 θα πραγματοποιήσει ειδικό σεμινάριο με κεντρικό θέμα “Οι 3 άξονες της επιτυχημένης Ξενοδοχειακής Ανακαίνισης: Design, F&B, Digital”.

Η παράλληλη αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 12:00, με τη συμμετοχή σημαντικών ομιλητών. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος των Design Hotels, Claus Sendlinger, θα δώσει ιδιαίτερες συμβουλές και κατευθύνσεις σε σχέση με την ξενοδοχειακή ανακαίνιση, ενώ στο πάνελ θα συμμετέχουν επίσης:

  • Βαρβάρα Αυδή, Chairman of the Board of Directors των Historic Hotels of Europe
  • Μιχάλης Μαυρολέων, διευθύνων σύμβουλος A&M Group
  • Στέφανος Καράγκος, διευθύνων σύμβουλος Xplain.co
  • Παύλος Ζορμπάς, γενικός διευθυντής Yes Hotels

Συντονιστές συζήτησης θα είναι οι κ.κ. Μαρία Θεοφανοπούλου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Danae Travel and Media Group και Σταύρος Μαρτίνος, αρχιτέκτων, ιστορικός Αρχιτεκτονικής και αρχισυντάκτης του ηλεκτρονικού περιοδικού ARCHISEARCH.gr.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024