Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠροχωρούν στην Κίνα οι διαπραγματεύσεις συμφωνίας για την πώληση μετοχικού πακέτου της Airfasttickets
OTAs

Προχωρούν στην Κίνα οι διαπραγματεύσεις συμφωνίας για την πώληση μετοχικού πακέτου της Airfasttickets

Κατά την επίσκεψή τους στην κινεζική πρωτεύουσα, τα στελέχη της Airfasttickets βρέθηκαν στην οικεία του πρώην υπουργού Εξωτερικών στην Κίνα, όπου και συναντήθηκαν με υψηλόβαθμα στελέχη της Κίνας.

Στο Πεκίνο βρίσκονται ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Airfasttickets, κ. Νικόλαος Κοκλώνης με στενούς του συνεργάτες, στο πλαίσιο κύκλου επαφών που πραγματοποιούν με ανώτατα στελέχη ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Κίνα, όπως η BAIDU και η XIAOMI. Αξίζει να σημειωθεί ότι η XIAOMI το 2014 ανακηρύχθηκε ως η μεγαλύτερη παγκοσμίως σε αξία τεχνολογική start-up εταιρεία λαμβάνοντας 1,1 δισ. δολ. χρηματοδότηση από επενδυτές και “απογείωσε” την αξία της στα 46 δισ. δολ.

Μέρος των παραπάνω συναντήσεων αποτελεί η πώληση μετοχικού πακέτου της Airfasttickets, της οποίας οι διαπραγματεύσεις της συμφωνίας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, χωρίς αυτό να αποτελεί το μοναδικό σκοπό του παραπάνω ταξιδιού, καθώς υπάρχει προοπτική και για περαιτέρω επιχειρηματικές συνεργασίες.   

Κατά την επίσκεψή τους στην κινεζική πρωτεύουσα, τα στελέχη της Airfasttickets βρέθηκαν στην οικεία του πρώην υπουργού Εξωτερικών στην Κίνα, όπου και συναντήθηκαν με υψηλόβαθμα στελέχη της Κίνας. Η σύζυγος του υπουργού Εξωτερικών και μοναδικού αντιπροσώπου στον οργανισμό Ενωμένων Εθνών, ο οποίος απεβίωσε πριν δύο χρόνια, τους υποδέχτηκε στο σπίτι της, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Προεδρικό Γραφείο, μέρος όπου έχουν τη δυνατότητα να εισέρχονται ελάχιστα άτομα. Ο κ. Κοκλώνης και οι στενοί του συνεργάτες συνομίλησαν επίσης με στελέχη των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών της Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024