Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤo Sani Beach Hotel στο Top 5 των καλύτερων ξενοδοχείων για οικογένειες παγκοσμίως
Ξενοδοχεία

Τo Sani Beach Hotel στο Top 5 των καλύτερων ξενοδοχείων για οικογένειες παγκοσμίως

Πολλαπλές οι διακρίσεις για τα ξενοδοχεία της Σάνη ΑΕ από το TripAdvisor.

Tο Sani Beach Hotel βραβεύτηκε ως ένα από τα Top5 ξενοδοχεία για οικογένειες στον κόσμο, ως ένα από τα Top 5 ξενοδοχεία για οικογένειες στην Ευρώπη και ως ένα από τα Top5 για οικογένειες στην Ελλάδα. Το Sani Asterias Suites βραβεύτηκε ως ένα από τα Top 25 ξενοδοχεία στην Ελλάδα και ως ένα από τα Τοp5 ξενοδοχεία για  οικογένειες στην Ελλάδα και τέλος, ως ένα από τα Top5 πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Τέλος, τo Porto Sani Village βραβεύτηκε ως ένα από τα Top25 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, ως ένα από τα Τοp5 ξενοδοχεία για οικογένειες στην Ελλάδα και τέλος, ως ένα από τα Top5 πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Τα βραβεία του TripAdvisor βασίζονται σε εκατομύρια αληθινές και αντικειμενικές “μαρτυρίες” και απόψεις ταξιδιωτών από όλον τον κόσμο, έχοντας ως κριτήριο την ποιοτική αξία, το απαράμιλλο σέρβις, την υψηλή ποιότητα. Σε αυτά τα κριτήρια βασίστηκαν και τα βραβεία που δώθηκαν στο Sani Resort, αναγνωρίζοντάς το ως ένα από τα πιο εξαίρετα θέρετρα στον κόσμο.

“Η φιλοδοξία της Σάνη ΑΕ είναι να προσφέρει τις υπηρεσίες ενός world class resort, που φροντίζει όμως παράλληλα να διατηρεί την ανθρώπινή του κλίμακα και να προστατεύει το υπέροχο, αλλά και ευαίσθητο φυσικό περιβάλλον γύρω”, αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας. “Πίσω από τον τουρισμό κρύβεται η ανάγκη του καθενός μας για ανθρώπινη επικοινωνία, καθώς και για την προσέγγιση και τη γνωριμία με το διαφορετικό και το άγνωστο. Αυτή η προσέγγιση, που δεν είναι πάντοτε εύκολη, πλουτίζει και βαθαίνει την ταξιδιωτική εμπειρία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024