Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕπαφές της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων με TOs και δημοσιογράφους στην ΕΜΙΤΤ
Εκθέσεις

Επαφές της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων με TOs και δημοσιογράφους στην ΕΜΙΤΤ

Στη φετινή EMITT η Ένωση είχε πολλές συνομιλίες με Tour Operators και με δημοσιογράφους, στις οποίες ήταν εμφανές το ενδιαφέρον για το προορισμό Χανιά/Κρήτη.

Στη διεθνή τουριστική έκθεση EMITT 2015 στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων. Η τουρκική αγορά είναι μία αγορά που αναπτύσσεται ραγδαία για την Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας Ελλάδος το 2012 επισκέφθηκαν την Ελλάδα αεροπορικώς 602.306 Τούρκοι τουρίστες, το 2013 831.113 και το 2014 αναμένεται ότι έχουν ξεπεράσει το 1 εκατ. επισκέπτες.  

Την EMITT επισκέπτονται περίπου 137.000 άτομα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την έκθεση. Στην EMITT η Ένωση είχε πολλές συνομιλίες με Tour Operators και με δημοσιογράφους, στις οποίες ήταν εμφανές το ενδιαφέρον για το προορισμό Χανιά/Κρήτη. Επίσης είχε συναντήσεις με αεροπορικές εταιρείες αναζητώντας λύσεις για την απευθείας πτήσεις από Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη. Τέλος συναντήθηκε με εκπροσώπους από το Εμπορικό Επιμελητήριο Κωνσταντινούπολης Tugiad, τον σύλλογο τουριστικών πρακτόρων Tursab, καθώς κα εκπροσώπους από το Ελληνικό Προξενείο.

Τέλος, δόθηκαν συνεντεύξεις σε τρία τηλεοπτικά δίκτυα εθνικής εμβέλειας και δύο τοπικής και πραγματοποιήθηκε δείπνο γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με τρία μεγάλα δημοσιογραφικά έντυπα (εφημερίδες “POSTA” και “HABERTURK” και “Turkish Chinese News” στην αγγλόφωνη έκδοση).

Κοινός παρανομαστής όλων των συναντήσεων είναι ότι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου αναμένεται σημαντική αύξηση στις αφίξεις Τούρκων επισκεπτών, κυρίως την περίοδο από τις 16 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου και αμέσως μετά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, δεδομένου ότι οι δύο παραπάνω ημερομηνίες αφορούν τις δύο  μεγαλύτερες θρησκευτικές εορτές – αργίες για την Τουρκία.
 
Είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθούν δύο εκπαιδευτικές αφίξεις Τούρκων τον Απρίλιο και τον Μάιο. Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων στηρίζει ενεργά την προβολή του Νομού Χανίων σε διάφορες εκθέσεις, με στόχο την περεταίρω προώθηση του προορισμού. Επίσης, ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για τη βοήθεια στη χρηματοδότηση και τη συνεργασία της στην κατασκευή του περιπτέρου, καθώς και τις υπόλοιπες ξενοδοχειακές ενώσεις της Κρήτης για τη συνεργασία τους στο συγκεκριμένο περίπτερο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024