Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο DinnerintheSky ήρθε και στην Ελλάδα
MICE

Το DinnerintheSky ήρθε και στην Ελλάδα

Μια ιδιαίτερη εμπειρία που υπάρχει σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, έρχεται στη χώρα μας και ξεκινά από τις 14 Φεβρουαρίου 2015 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία, 50 μέτρα πάνω από το έδαφος ήρθε και στην Ελλάδα. Ένα τραπέζι, ένας chef, 22 άτομα και η Αθήνα στο πιάτο. Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που υπάρχει σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, έρχεται στη χώρα μας και περιμένει όλους, από τις 14 Φεβρουαρίου 2015, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το Dinnerinthesky είναι μια πλατφόρμα που ιδρύθηκε το 2006, με ανεξάντλητο εύρος εφαρμογών, που θα προσελκύσει κοινό για private dinners, corporate vents, και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μεγάλο αιωρούμενο, με τη χρήση γερανού, τραπέζι που διαθέτει 22 θέσεις, που φέρουν ιμάντες ασφαλείας τεσσάρων σημείων (αποκλείονται άτομα ή παιδιά που έχουν ύψος λιγότερο από 1,5 μέτρο), όπου σερβίρονται gourmet πιάτα. Τα περιστρεφόμενα καθίσματά του αφενός διευκολύνουν την επικοινωνία με τους συνδαιτυμόνες, αφετέρου δεν παρεμποδίζουν την απρόσκοπτη θέα αφ’υψηλού. Επίσης, η πλατφόρμα προστατεύεται από μια μεγάλη τέντα και παρέχει προστασία σε περίπτωση βροχής, ενώ υπάρχουν θερμάστρες που ζεσταίνουν τους επισκέπτες.

Το πλήρες δείπνο περιλαμβάνει τέσσερα πιάτα, κρασί και επιδόρπιο. Το κόστος ανά άτομο φθάνει τα 120 ευρώ. Διαθέτει προσωπικό τριών ατόμων, το οποίο φροντίζει για το σέρβις, αλλά και την ολοκλήρωση της παρασκευής των γευστικών προτάσεων του σεφ.

Η εταιρεία φιλοδοξεί να έχει πέντε “ανεβάσματα” την ημέρα: πρωινό, brunch, γεύμα, δείπνο και κοκτέιλ. Το κάθε ανέβασμα ή κατέβασμα πραγματοποιείται άμεσα και γρήγορα μέσα σε ένα λεπτό και μπορεί να υπάρξει διάλειμμα κατά τη διάρκεια του δείπνου αν παραστεί η ανάγκη (π.χ. για τουαλέτα).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024