Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠαρουσίαση του 'Λευκαδίτικου Πρωινού' στη HORECA
Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας

Παρουσίαση του 'Λευκαδίτικου Πρωινού' στη HORECA

Η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας συμμετέχει στην έκθεση HORECA (6-9 Φεβρουαρίου 2015) στο κεντρικό περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου – Ελληνικού Πρωινού, παρουσιάζοντας τοπικά προϊόντα του νησιού.

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι θα γίνει παρουσίαση του “Λευκαδίτικου Πρωινού” στην έκθεση HORECA. Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης  θα είναι ο κ. Γιώργος Πίττας, επικεφαλής στο πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό” του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας. Στη συνέχεια θα μιλήσει για τα τοπικά μας προϊόντα και θα μαγειρέψει με αυτά η κα Όλγα Μανωλίτση. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η υπουργός τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, οι πρόεδροι από όλες τις ενώσεις ξενοδόχων, δημοσιογράφοι και άλλοι τουριστικοί παράγοντες.

To “Ελληνικό Πρωινό” είναι ένα πρόγραμμα του ΞΕΕ, που επικεντρώνεται στην ελληνική γαστρονομική μας παράδοση, με στόχο κατά πρώτο λόγο να αναδείξει τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, φέρνοντας κοντά ξενοδόχους και τοπικούς παραγωγούς και κατά δεύτερο λόγο, να αποτελέσει κύριο στοιχείο της ταυτότητας του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος και, κατ’επέκταση, εργαλείο προώθησης του ελληνικού τουρισμού. Ήδη αυτήν την στιγμή τα ξενοδοχεία που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό” έχουν ξεπεράσει τα 385 και στόχος μέχρι το τέλος του 2015 είναι όλο και περισσότερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να ενσωματώσουν το “Ελληνικό Πρωινό” στις προσφερόμενες υπηρεσίες τους. Στο πρόγραμμα αυτό έχουν ενταχθεί και ξενοδοχεία της Λευκάδας και ο τελικός στόχος είναι μπουν όσο δυνατόν περισσότερα καταλύματα από το νησί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024