Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Travelplanet24 στο διεθνές δίκτυο της Endeavor
OTAs

H Travelplanet24 στο διεθνές δίκτυο της Endeavor

Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 1.501 από 666 εταιρείες σε 22 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από mentors και advisors της Endeavor.

Η Travelplanet24 εντάχθηκε στο δίκτυο Endeavor στο 57ο διεθνές πάνελ επιλογής της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη.

Η Travelplanet24 συμμετείχε στο 57ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global και εντάχθηκε στο διεθνές δίκτυο της Endeavor. Η εταιρεία εκπροσωπήθηκε από τον συνιδρυτή και CEO της, Philipp Brinkmann και αξιολογήθηκε μεταξύ άλλων από τον πρόεδρο της Endeavor Global, Edgar Bronfman Jr.

Ο κ. Brinkmann σχολίασε: “Είμαι πολύ περήφανος για την προσθήκη της Travelplanet24 στο δίκτυο της Endeavor. Η εμπειρία και προσπάθειά μας για συνεχή εξέλιξη της τεχνογνωσίας μας ανταμείφθηκε και συνεισφέρει στην ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα”.

Η αξιολόγηση και η επιλογή έγινε ύστερα από μια πολυδιάστατη διαδικασία επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Συνολικά, στο συγκεκριμένο ISP (International Selection Panel), αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από τα μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor, 21 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 15 επιχειρήσεις από 9 χώρες.

Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 1.501 από 666 εταιρείες σε 22 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από mentors και advisors της Endeavor, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 400.000 θέσεις εργασίας διεθνώς και κατέγραψαν έσοδα πάνω από 6,5 δισ. δολ. το 2013.

Στο δίκτυο περιλαμβάνονται ακόμη οι εταιρείες Hellas Direct, Obrela Security Industries, Out There Media, Papadimitriou, Fereikos-Helix, HotelBrain, Insurance Market, ERGON, Brainbox, Farmers Republic και Think Digital Group.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024