Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Eyewide Digital Marketing Agency ανέλαβε την PPC καμπάνια του 100% Hotel Show
Τεχνολογία

Η Eyewide Digital Marketing Agency ανέλαβε την PPC καμπάνια του 100% Hotel Show

Το HotelShow.gr επέλεξε την Eyewide Digital Marketing Agency για την Google AdWords καμπάνια και την προώθηση της έκθεσης 100% Hotel Show.

Οι διοργανωτές του 100% Hotel Show εμπιστεύτηκαν την Eyewide Digital Marketing Agency για τη δημιουργία και τη διαχείριση της PPC καμπάνιας τους στην πλατφόρμα Google AdWords. Η υπηρεσία αυτή έδωσε τη δυνατότητα στην έκθεση να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα και τους επισκέπτες της.

Η διαφημιστική καμπάνια “έτρεξε” από τις αρχές Δεκεμβρίου 2014 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2015, με κύριο σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand Hotel Show και την προσέλκυση νέων επισκεπτών. Η καμπάνια θεωρείται από τους διοργανωτές επιτυχημένη, γιατί το κόστος κρατήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παράλληλα η απόδοση ήταν μεγάλη, παρόλο που την ίδια περίοδο “έτρεχαν” και άλλες τουριστικές εκθέσεις.

Στόχος του 100% Hotel Show δεν είναι μόνο να ενημερώσει τους ξενοδόχους για τις νέες τάσεις, αλλά και να δώσει λύσεις στο φλέγον ζήτημα που είναι η διαδικτυακή παρουσία, το distribution, η ανάπτυξη πωλήσεων καθώς και η ανταγωνιστική ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος. Στα ειδικά διαμορφωμένα Lounge Meeting Point Areas της έκθεσης, ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να συναναστραφεί και να αναπτύξει ευκαιρίες συνεργασίας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες του Show, όπως Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Architects, Interior Designers, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες, εμπλεκόμενες πάντα με τον τουρισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024