Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Θωμάς Ζησόπουλος αναλαμβάνει τη διεύθυνση των ξενοδοχείων Blue Green Bay και Elios Holidays Hotel
Ξενοδοχεία

Ο Θωμάς Ζησόπουλος αναλαμβάνει τη διεύθυνση των ξενοδοχείων Blue Green Bay και Elios Holidays Hotel

Η Spyrou Hotels πρόσφατα πρόσθεσε στο δυναμικό της τη μονάδα Elios Holidays Hotel, ενώ στις 10 Φεβρουαρίου προέβει στην έναρξη της νέας δραστηριότητας 'Spyrou Philoxenia'.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Spyrou Hotels ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Θωμά Ζησόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη διεύθυνση των ξενοδοχείων Blue Green Bay και Elios Holidays Hotel, στη Σκόπελο.

Ο κ. Ζησόπουλος είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής IHK Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επαγγελμάτων. Έχει εργαστεί στη Γερμανία και την Αυστρία για τις διεθνείς αλυσίδες Kempinski, Steigenberger και Sheraton. Επίσης έχει διατελέσει διευθυντής στα G-Hotels και Porto Carras στη Χαλκιδική, στην Πελοπόννησο, καθώς και σε διακεκριμένες ξενοδοχειακές μονάδες στην Κύπρο.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Spyrou Hotels κ. Βασίλης Σπύρου, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του κ. Ζησόπουλου δήλωσε ότι “η στελέχωση των ξενοδοχείων του ομίλου με στελέχη πρώτης γραμμής θεωρείται απαραίτητη για την υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων του.

Η Spyrou Hotels συνεχίζει, παρά τις αντίξοες συνθήκες, να επενδύει στον τουριστικό κλάδο. Πρόσφατα πρόσθεσε στο δυναμικό της τη μονάδα Elios Holidays Hotel, ενώ στις 10 Φεβρουαρίου προέβει στην έναρξη της νέας δραστηριότητας ‘Spyrou Philoxenia’, η οποία προσφέρει υπηρεσίες Marketing, Sales, Consulting και e-Bookings σε ανεξάρτητους ξενοδόχους.
 
Με βασική αρχή το ‘Risk-free Return of Investment’ o συνεργαζόμενος ξενοδόχος επωφελείται από τεχνολογία και μεθόδους επόμενης γενιάς ώστε να εξασφαλίσει όχι μόνο τη βιωσιμότητα, αλλά και την εντυπωσιακή κερδοφορία της μονάδας του”.

Στη φωτογραφία, το Elios Holidays Hotel, στη Σκόπελο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024