Ολοκληρώθηκε το τριήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης υπό την μαγειρική καθοδήγηση της Alain Ducasse Education του κορυφαίου Γάλλου chef Alain Ducasse στην Αθήνα.
Ο Alain Ducasse είναι Παγκόσμιος Πρέσβης της Electrolux Professional. Όλες οι κουζίνες του είναι εξοπλισμένες από την Electrolux Professional, όπως και ο χώρος στην Αθήνα όπου εκπαιδεύτηκαν οι 150 chef και επαγγελματίες μάγειρες, ήταν εξοπλισμένος από την Electrolux Professional Ελλάς.
Από τις 10 έως και τις 12 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα είχε επίκεντρο στη νέα τάση της γαστρονομίας, το “street food” και “finger food”. Ο ΣΕΤΕ χρηματοδότησε τα μέλη του για την συμμετοχή τους στο σεμινάριο κατά ένα μέρος. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να γευτούν το “Μοντέρνο Ελληνικό Degustation Menu” του Έλληνα chef Γιώργου Στυλιανουδάκη, την τρίτη ημέρα δωρεάν. Ο επαγγελματικός εξοπλισμός που εργάσθηκαν οι Chef, ήταν: φούρνος και chiller – σύστημα cook & chill – το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά, sous-vide, πλατώ, πλανητικό μίξερ, φριτέζα, εστίες αερίου, επαγωγικές εστίες, γκριλ, ψυγεία, wok και άλλα κορυφαία μηχανήματα, αποκλειστικά Electrolux.
Όλα τα παραπάνω περιγραφόμενα γεγονότα εκμάθησης και προώθησης της γαστρονομικής δημιουργίας τέχνης, έλαβαν χώρο στο “Οδός Κασσάνδρας”, στον Βοτανικό, υπό τη διοργάνωση της Gastronomy Essentials.
Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.