Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Emirates φέρνει τις γεύσεις του Dubai Food Festival στα Σαλόνια Αναμονής της στο Αεροδρόμιο του Ντουμπάι
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates φέρνει τις γεύσεις του Dubai Food Festival στα Σαλόνια Αναμονής της στο Αεροδρόμιο του Ντουμπάι

Η διάσημη σεφ Silvena Rowe σχεδιάζει ένα ειδικό μενού για τους πελάτες της Emirates.

Με αφορμή τον εορτασμό της στρατηγικής συνεργασίας της με το Dubai Food Festival, η Emirates συνεργάστηκε με τη διάσημη σεφ, Silvena Rowe, με στόχο τη δημιουργία ενός μοναδικού μενού που θα προσφέρεται στα έξι Σαλόνια Αναμονής της εταιρείας στο Ντουμπάι. Οι εκλεκτοί πελάτες της Emirates μπορούν να δοκιμάσουν ένα εξατομικευμένο μενού της μοντέρνας κουζίνας των Εμιράτων από τη σεφ.

Βαθιά επηρεασμένη από την παραδοσιακή αραβική κουζίνα των Εμιράτων και από τη σύγχρονη υψηλή γαστρονομία, η ιδιαίτερη προσέγγιση της σεφ Silvena θα εναρμονιστεί πλήρως με τους παγκόσμιους πελάτες της Emirates. Στα τρία Σαλόνια Αναμονής της Πρώτης Θέσης στο Ντουμπάι, οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν από ένα a la carte μενού που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή πιάτα της σεφ, τα οποία περιλαμβάνουν ορεκτικά όπως σοταρισμένες γαρίδες με ζεστή βινεγκρέτ με σουμάκ, ζουμερούς κύβους τοπικού Χαμούρ μαριναρισμένους σε σαουάρμα μπαχαρικών, καθώς και αρνί που έχει σιγοβράσει για 12 ώρες μαζί με το τοπικό μίγμα μπαχαρικών Bezar ως κυρίως πιάτα, ενώ για επιδόρπιο μπορεί να απολαύσει την κρέμα μασκαρπόνε με φρούτα του πάθους. Για τους επιβάτες της Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης υπάρχει επίσης η επιλογή του μπουφέ, όπου μπορούν να απολαύσουν ψητό κοτόπουλο με μίγμα μπαχαρικών ζατάρ και γλάσο ροδιού.

Σε μία συνηθισμένη μέρα, τα Σαλόνια Αναμονής της Emirates σερβίρουν περισσότερες από 1.350 μερίδες της σεφ Silvena στους πελάτες της Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης. Τα νέα πιάτα προσθέτουν μοναδικές γεύσεις σε ένα ήδη πλούσιο μενού το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 150 διαφορετικά πιάτα από διάφορες διεθνής κουζίνες. Τα πιάτα της σεφ θα είναι διαθέσιμα μέχρι τη λήξη του Dubai Food Festival, στις 28 Φεβρουαρίου.

“Προσπαθούμε διαρκώς να καινοτομούμε και να προσφέρουμε μία βελτιωμένη εμπειρία στους πελάτες μας. Η συγκεκριμένη γαστρονομική συνεργασία αποτελεί έναν πολύ ωραίο τρόπο να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, προβάλλοντας ταυτόχρονα τους ταλαντούχους τοπικούς σεφ και υποστηρίζοντας το Dubai Food Festival”, δήλωσε ο Mohammed Mattar, Divisional Senior Vice President της Emirates Airport Services. “Δε συμβιβάζουμε ποτέ την ποιότητα μας και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στην εμπειρία των πελατών μας επί εδάφους, όσο και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε εν πτήσει. Είμαι πεπεισμένος ότι οι πελάτες μας θα απολαύσουν τις γαστρονομικές δημιουργίες της σεφ Silvena, οι οποίες αποδίδουν τις παραδοσιακές και ταυτόχρονα σύγχρονες γεύσεις του Ντουμπάι”.

“Το φετινό Dubai Food Festival είναι μια γιορτή όλης της πόλης και περιλαμβάνει τα μενού 200 εθνικοτήτων που κατοικούν στο Ντουμπάι, τους παγκοσμίου φήμης σεφ που δραστηριοποιούνται εδώ, τα τοπικά εστιατόρια και την κουλτούρα και κουζίνα των Εμιράτων”, δήλωσε ο Laila Mohammed Suhail, Chief Executive Officer των Dubai Festivals and Retail Establishment (DFRE), διοργανώτρια του Dubai Food Festival. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Emirates και τη φίλη του Φεστιβάλ, σεφ Silvena Rowe, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ένα δείγμα του Φεστιβάλ, της Αραβικής φιλοξενίας και του φαγητού των Εμιράτων στους χιλιάδες επισκέπτες που επισκέπτονται τα Σαλόνια Αναμονής της Emirates καθημερινά. Αυτή η ευκαιρία αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για να παρουσιάσουμε τις γεύσεις του Ντουμπάι στους επισκέπτες από την περιοχή μας και όχι μόνο”.

Η πολυβραβευμένη σεφ Silvena Rowe εμφανίζεται τακτικά στο BBC και ως καλεσμένη κριτής στην τηλεοπτική εκπομπή “Chopped”. Πολίτης του κόσμου και αυτή, η πολυπολιτισμική κληρονομία της αποτελεί τεράστια επιρροή στο γαστρονομικό της στυλ. Συγγραφέας οχτώ βιβλίων μαγειρικής, έχει φιλοξενήσει πολλές διεθνείς προσωπικότητες κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο εστιατόριο της, Quince στο Λονδίνο. Τώρα εισέρχεται στον αναπτυσσόμενο χώρο της εστίασης του Ντουμπάι με το ιδιαίτερο μενού της με οργανικά και τοπικά προϊόντα και με τα εστιατόρια Omnia Gourmet, Omnia by Silvena και Omnia Blue.

Η Emirates λειτουργεί 37 Σαλόνια Αναμονής στο δίκτυο προορισμών της το οποίο εκτείνεται σε έξι ηπείρους, συμπεριλαμβανομένων των Ώκλαντ, Μπανγκόκ, Πεκίνο, Μπέρμιγχαμ, Μπρισμπέιν, Κολόμπο, Δελχί, Ντουμπάι (x6), Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Γλασκώβη, Αμβούργο, Χονγκ Κονγκ, Κωνσταντινούπολη, Γιοχάνεσμπουργκ, Κουάλα Λουμπούρ, Λονδίνο (Γκάτγουικ), Λονδίνο, (Χίθροου), Λος Άντζελες, Μάντσεστερ, Μελβούρνη, Μιλάνο, Μόναχο, Νέα Υόρκη (JFK), Παρίσι (Σαρλ Ντε Γκωλ), Περθ, Ρώμη, Σαν Φρανσίσκο, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, Σίδνεϊ και Ζυρίχη.

Το Dubai Food Festival προβάλει την ανάδειξη του Εμιράτου ως γαστρονομικό προορισμό μέσα από ένα πρόγραμμα 23 ημερών με εκδηλώσεις για καταναλωτές και επαγγελματίες του κλάδου, προώθηση προϊόντων και συμμετοχή διάσημων σεφ. Το Φεστιβάλ προωθεί την πολυμορφία, τη δημιουργικότητα και τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της γαστρονομικής σκηνής του Ντουμπάι – από γκουρμέ εστιατόρια 5 αστέρων μέχρι καθημερινά εστιατόρια και καφετέριες για όλους, καθώς και από διεθνή brands έως την αναπτυσσόμενη τοπική σκηνή με επιρροές από την παραδοσιακή κουζίνα του Εμιράτου και τις γεύσεις των 200 διαφορετικών εθνικοτήτων που κατοικούν στο Ντουμπάι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024