Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜε ριζική ανανέωση της εικόνας της ξεκινά δυναμικά η GTouch το 2015
Εστίαση

Με ριζική ανανέωση της εικόνας της ξεκινά δυναμικά η GTouch το 2015

Με συνέπεια στις γραμμές και το 'look & feel' που ορίζει η νέα της εταιρική ταυτότητα, η GTouch προχώρησε στο σχεδιασμό και τη δημιουργία νέου website, καθώς και στην ανανέωση της παρουσίας της στα social media.

Νέα εταιρική ταυτότητα επιλέγει η GTouch, Vangelis Giannouklidis Catering Specialists, για μια πλήρως ανανεωμένη “εικόνα” στην αγορά του ποιοτικού catering και της εστίασης.

Μετά από 10 και πλέον χρόνια λειτουργίας, η εταιρεία του κ. Ευάγγελου Γιαννουκλίδη, επιλέγει ένα νέο σήμα που, σύμφωνα με τα στελέχη της, αντιπροσωπεύει απόλυτα την ποιότητα και τη φινέτσα που χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες της. Παράλληλα και με απόλυτη συνέπεια στις γραμμές και το “look & feel” που ορίζει η νέα της εταιρική ταυτότητα, προχώρησε στο σχεδιασμό και τη δημιουργία νέου website, καθώς και την ανανέωση της παρουσίας της στα social media (Facebook, Twitter, Instagram), όπου όλοι οι φίλοι, οι πελάτες, συνεργάτες, αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες catering μπορούν να ενημερώνονται και να επικοινωνούν άμεσα με την εταιρεία.

To σχεδιασμό της νέας εταιρικής ταυτότητας έχει ανέλαβε η εταιρεία PEAK Advertising, ενώ τη δημιουργία της ιστοσελίδας η ομάδα unpuzzled.biz.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024