Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρουσιάσεις της Αττικής και των νησιών της στην ΙΤΒ Berlin 2015
Εκθέσεις

Παρουσιάσεις της Αττικής και των νησιών της στην ΙΤΒ Berlin 2015

Η Περιφέρεια Αττικής στο stand της μέσα στο ελληνικό περίπτερο -stand 101, Hall 2.2– θα ξεναγήσει τους επισκέπτες με εικόνες και γεύσεις, σε αυτό το μοναδικό προορισμό, την Αττική και τα νησιά του Αργοσαρωνικού, που είναι από τους κορυφαίους city-break προορισμούς της Ευρώπης.

Στη διεθνή έκθεση ITB Berlin 2015, τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Ευρώπη, που πραγματοποιείται από τις 4 έως τις 8 Μαρτίου 2015 στο Βερολίνο, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής για τη φετινή χρονιά, μαζί με κορυφαίους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από όλο τον κόσμο.

Η Περιφέρεια στο stand της μέσα στο ελληνικό περίπτερο – stand 101, Hall 2.2 – θα ξεναγήσει τους επισκέπτες με εικόνες και γεύσεις, σε αυτό το μοναδικό προορισμό, την Αττική και τα νησιά του Αργοσαρωνικού, που είναι από τους κορυφαίους city-break προορισμούς της Ευρώπης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν μέσω διαδραστικών  χαρτών στα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος της Αθήνας, της Αττικής και των νησιών του Σαρωνικού, να συλλέξουν σημαντικές ταξιδιωτικές πληροφορίες και να παρακολουθήσουν θεματικά βίντεο σχετικά με την Αττική. Επίσης, στο stand θα υπάρχουν διαθέσιμα ποικίλα έντυπα σχετικά με τον προορισμό, όπως οδηγοί της Αττικής και σχετικό πληροφοριακό υλικό.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν ορισμένα από τα μοναδικά προϊόντα της Αττικής Γης, όπως τα φιστίκια Αιγίνης, τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά Ύδρας και το ιδιαίτερο Αττικό κρασί.

Στο stand της Περιφέρειας Αττικής έχουν επίσης προγραμματιστεί ραντεβού με δημοσιογράφους και ταξιδιωτικούς φορείς της γερμανικής, αλλά και της διεθνούς τουριστικής αγοράς, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις για την Αττική και τα νησιά της.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης, όσοι θα περάσουν από το περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν εύκολα σε ένα διαγωνισμό, που θα δώσει τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να απολαύσουν ένα μοναδικό τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στην Αττική.

Στιγμιότυπο από το ελληνικό Περίπτερο στην περυσινή ITB Berlin.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024