Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού αναχωρεί για την ITB στο Βερολίνο
Υπουργείο Τουρισμού

Η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού αναχωρεί για την ITB στο Βερολίνο

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο η κα Κουντουρά θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) κ. Taleb Rifai, με τον οποίο θα ανταλλάξει απόψεις σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασίας και την ανάληψη κοινών δράσεων σε επί μέρους τομείς.

Η αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά αναχώρησε σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου για το Βερολίνο με αφορμή τη συμμέτοχη της Ελλάδας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ Βerlin.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο η κα Κουντουρά θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) κ. Taleb Rifai, με τον οποίο θα ανταλλάξει απόψεις σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη  συνεργασίας και την ανάληψη κοινών δράσεων σε επί μέρους τομείς, ενώ θα συμμετάσχει στην 5η υπουργική συνάντηση για τον Δρόμο του Μεταξιού (Silk Road Summit) που διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού. Επίσης, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του Βερολίνου κ. Michael Muller.

Η αναπληρωτής υπουργός, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με τις διοικήσεις μεγάλων τουριστικών οργανισμών, καθώς επίσης και με εκπροσώπους ελληνικών, γερμανικών και διεθνών ΜΜΕ. Στόχος των επαφών είναι η περαιτέρω προβολή του ελληνικού τουρισμού, η αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας, καθώς επίσης και η προσέλκυση ξένων επενδύσεων στον τουριστικό τομέα, του οποίου οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024