Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΠαρουσίαση τουριστικών σπουδών στην Ελβετία από το SITEC
Τουριστική εκπαίδευση

Παρουσίαση τουριστικών σπουδών στην Ελβετία από το SITEC

Το SITEC, εξουσιοδοτημένο γραφείο για όλες τις σχολές του SEG στην Ελλάδα, προσκαλεί γονείς και υποψήφιους σπουδαστές, απόφοιτους Λυκείων και διάφορων σχολών καθώς και επαγγελματίες σε μια παρουσίαση για σπουδές Hotel, Tourism, Events & Business Management στην Ελβετία.

Το SITEC, εξουσιοδοτημένο γραφείο για όλες τις σχολές του SEG στην Ελλάδα, προσκαλεί τους γονείς και υποψήφιους σπουδαστές, απόφοιτους Λυκείων και διάφορων σχολών καθώς και επαγγελματίες σε μια παρουσίαση, με ελεύθερη είσοδο, για σπουδές Hotel, Tourism, Events & Business Management στην Ελβετία, την Τετάρτη 11 Μαρτίου ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Metropolitan Hotel (Λεωφ. Συγγρού 385) για όλες τις σχολές του SEG.

Η παρουσίαση θα διεξαχθεί από τις κυρίες Claudia Polloni, Regional Manager του SEG Europe και Εύα Μερκουριάδη-Howald, από το SEG Admission Office Greece, οι οποίες θα ενημερώσουν για τα διάφορα προγράμματα σπουδών, όπως Swiss Diplomas, British & Swiss BA (Hons) Degrees, British Master of Arts Degree Postgraduate Degrees, BBA American Dual Bachelor Degree, American MBA Degree, καθώς και για όλες τις πλευρές της ζωής των σπουδαστών κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Η παρουσίαση αφορά στα:

Ακόμη οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την προσφορά “Open House” που είναι μια δωρεάν τριήμερη επίσκεψη στην Ελβετία, για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά για τις σπουδές τους στη χώρα.

Οι σπουδαστές του SEG επωφελούνται με:

  • Μοναδικό συνδυασμό ακαδημαϊκής και πρακτικής εκαίδευσης
  • Πλήρης διαμονή σε campus
  • Πρακτική εξάσκηση επί πληρωμή σε επιχειρήσεις
  • Διεθνές δίκτυο αποφοίτων
  • SEG Graduate Placement Service
  • SEG International Recruitment Forum (IRF)

Η παρουσίαση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 6936 569995, με mail ή να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024