Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ Mideast υποψήφια στα World Travel Awards για 3η συνεχόμενη χρονιά
Τουριστικά γραφεία

Η Mideast υποψήφια στα World Travel Awards για 3η συνεχόμενη χρονιά

Η εταιρεία είναι υποψήφια στην ίδια κατηγορία που βραβεύθηκε το 2014.

Έπειτα από την περυσινή της διάκριση ως Greece’s Leading Destination Management Company, η Mideast Travel Worldwide είναι και πάλι υποψήφια στην ίδια κατηγορία.

“Η υποψηφιότητα της εταιρίας για 3η συνεχόμενη χρονιά από το θεσμό των World Travel Awards, καθώς και η βράβευσή της το 2014 αποτελούν μια ακόμη τρανή απόδειξη του επιπέδου υπηρεσιών της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό, αντάξιο των Oscar της βιομηχανίας τουρισμού”, αναφέρουν τα στελέχη της.

Τα World Travel Awards είναι το υπέρτατο βραβείο του ταξιδιωτικού κόσμου, καθώς απολαμβάνουν εξαιρετική αίγλη και κύρος, αλλά και τεράστια δημοσιότητα σε όλο τον κόσμο με ηχηρές υποψηφιότητες στις διεθνείς κατηγορίες βραβείων.

Πελάτες και συνεργάτες της Mideast μπορούν να ψηφίσουν την ταξιδιωτική εταιρεία αφού πρώτα ολοκληρώσουν την απαραίτητη εγγραφή τους, προκειμένου να ισχύσει η μονή ή διπλή (αν είναι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου) ψήφος τους.

Ως μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης προς όλους όσους την ανέδειξαν ψηφίζοντάς τη, η Mideast θα κληρώσει σε έναν υπερτυχερό νικητή δύο αεροπορικά εισιτήρια Business Class για οποιονδήποτε προορισμό του δικτύου της Turkish Airlines επιλέξει ο τυχερός. Κάθε συμμετέχων μπορεί να ψηφίσει περισσότερες από μία φορές αρκεί κάθε φορά να χρησιμοποιεί διαφορετικό λογαριασμό email. Κάθε ψήφος μετρά ως μοναδική, δίνοντας έτσι στον ψηφοφόρο τη δυνατότητα για πολλαπλές συμμετοχές στο διαγωνισμό. Η ψήφος όσων εργάζονται στον τουριστικό κλάδο μετρά ως διπλή και αντίστοιχα μετρά διπλή και η συμμετοχή στο διαγωνισμό. Δείτε εδώ τους Όρους & Προϋποθέσεις για το μεγάλο δώρο.

Η ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια της Mideast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε σχετικά: “Η περυσινή μας βράβευση οφείλεται στους αγαπημένους μας πελάτες και συνεργάτες που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, μα και στους ανθρώπους της Mideast, που με το καθημερινό τους έργο διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρίας μας, ανεβάζουν τον πήχη όλο και ψηλότερα και κυρίως κάνουν πραγματικότητα την εταιρική μας φιλοσοφία ‘We care’. Φέτος, ζητάμε και πάλι την υποστήριξη όλων για μία ακόμη βράβευση σε αυτόν το λαμπρό θεσμό”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024