Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΟ Thomas Landen (Revinate) μιλά περί online reputation management στο επόμενο Hotel Quality Masterclass
Σεμινάρια

Ο Thomas Landen (Revinate) μιλά περί online reputation management στο επόμενο Hotel Quality Masterclass

Το σεμινάριο 'Hotel Quality Masterclass: Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor' διεξάγεται στις 20 Μαρτίου στην Αθήνα εστιάζοντας στο κρίσιμο ζήτημα της ποιότητας των ξενοδοχειακών υπηρεσιών, καθώς και στους πρακτικούς τρόπους για την αναβάθμισή της.

Για τη χρήση της τεχνολογίας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ξενοδοχειακών πελατών καθώς και για το online reputation management θα μιλήσει στο προσεχές Hotel Quality Masterclass ο Thomas Landen. Το εντατικό αυτό σεμινάριο διεξάγεται στις 20 Μαρτίου στην Αθήνα εστιάζοντας στο κρίσιμο ζήτημα της ποιότητας των ξενοδοχειακών υπηρεσιών καθώς και στους πρακτικούς τρόπους για την αναβάθμισή της.

Ο Thomas Landen είναι ο διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας Revinate, υπεύθυνος για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Από την έδρα του στο Άμστερνταμ υποστηρίζει και συμβουλεύει ξενοδοχεία σε δεκάδες χώρες για τη συνεχή βελτίωσή τους ως προς την ικανοποίηση των πελατών και τη διαδικτυακή τους φήμη.

Πριν τη συνεργασία του με τη Revinate, ο κ. Landen εργάστηκε ως στέλεχος μάρκετινγκ και πωλήσεων σε φημισμένα ξενοδοχεία των ΗΠΑ και της Βρετανίας όπως το Fairmont San Francisco και το St. Andrews Bay στη Σκωτία. Έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό ομιλιών και διαλέξεων σε κλαδικά συνέδρια και σε πανεπιστήμια και μετέχει ως μέλος στις συμβουλευτικές επιτροπές της Academy of International Hospitality Research και του TIO University.

Το σεμινάριο με τίτλο “Hotel Quality Masterclass: Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor” είναι το δημοφιλέστερο μεταξύ των σεμιναρίων της σειράς “The TravelDailyNews Masterclass Series” που συνδιοργανώνουν το Travel Daily News και ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας. Σε αυτό το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου στην Αθήνα (στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel), θα μιλήσουν εκτός του κ. Κούτουλα οι κ.κ. Gianluca Laterza της TripAdvisor και Thomas Landen της Revinate. Απευθύνεται κυρίως σε ξενοδόχους, σε διευθυντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, σε επιχειρηματίες ξενοδοχειακού εξοπλισμού καθώς και σε επαγγελματίες που σχετίζονται με την ανέγερση, ανακαίνιση και διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων (αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές κ.ο.κ.).

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την εγγραφή στο σεμινάριο παρατίθενται εδώ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024