Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΒράβευση της καμπάνιας του ΕΟΤ σε διαγωνισμό της Expedia
Προώθηση προορισμού

Βράβευση της καμπάνιας του ΕΟΤ σε διαγωνισμό της Expedia

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού μετέχει δυναμικά και πραγματοποιεί καμπάνιες στις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες του κόσμου, έχοντας ως γνώμονα την προσέγγιση του υποψηφίου ταξιδιώτη μέσα από τα ηλεκτρονικά εργαλεία, που ο ίδιος χρησιμοποιεί για να σχεδιάσει τις διακοπές του.

H Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό της Expedia Media Solutions’ 2014 EMEA για την “Καμπάνια Προορισμού της Χρονιάς”, υπό τον  τίτλο: “What’s your pleasure?”. Η καμπάνια “έτρεξε” από 24 Μαρτίου έως 24 Σεπτεμβρίου 2014 σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες στον κόσμο, την Expedia, με στόχο την προσέλκυση κοινού από τρεις χώρες: ΗΠΑ, Βρετανία, Αυστραλία. Έπαθλο του διαγωνισμού ήταν τρία ονειρεμένα ταξίδια στην Ελλάδα για ισάριθμα ζευγάρια από τις χώρες – στόχους.
 
Στην προσπάθεια της χώρας μας, να αυξήσει το συνολικό αριθμό των επισκεπτών της  καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, ο ΕΟΤ συνεργάστηκε με την  xpedia Media Solutions, και ανέπτυξε την εν λόγω  εκστρατεία προβολής, επικεντρώνοντας σε τέσσερις πυλώνες: Κουλτούρα, Γαστρονομία, Περιπέτεια, Ελεύθερος χρόνος και σε τέσσερις προορισμούς: Αθήνα, Πελοπόννησος, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

Η καμπάνια εκμεταλλεύτηκε την δυναμική των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης διαχειρίζεται με μεγάλη επιτυχία ο ΕΟΤ (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube, Google+,Tumblr,Flickr, Foursquare, blog), αλλά και της επίσημης ιστοσελίδας του Οργανισμού visitgreece.gr, η οποία και προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό.

Τα διαδικτυακά “εργαλεία” του ΕΟΤ:

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024