Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο εστιατόριο venue bistro & Bar συμμετέχει στη διεθνή πρωτοβουλία Gout-de-Good-France
Εστίαση

Το εστιατόριο venue bistro & Bar συμμετέχει στη διεθνή πρωτοβουλία Gout-de-Good-France

Στην πρωτοβουλία Gout-de-Good-France συμμετέχουν πάνω από 1.300 εστιατόρια σ’όλο τον κόσμο με το κάθε εστιατόριο να προτείνει το δικό του μενού που έχει σαν βάση ένα συνδυασμό γαλλικής κουζίνας και τοπικών προϊόντων της κάθε περιοχής.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Metropolitan, Avenue bistro & Bar θα συμμετέχει στη διεθνή πρωτοβουλία Gout-de-Good-France του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών και του παγκοσμίως φήμης chef Alain Ducasse, για την προώθηση της πλούσιας παράδοσης της γαλλικής κουζίνας.

Σε αυτή την πρωτοβουλία συμμετέχουν πάνω από 1.300 εστιατόρια σ’όλο το κόσμο με το κάθε εστιατόριο να προτείνει το δικό του μενού που έχει σαν βάση ένα συνδυασμό γαλλικής κουζίνας και τοπικών προϊόντων της κάθε περιοχής. Στην Ελλάδα συμμετέχουν 15 εστιατόρια εκ των οποίων τα οκτώ στην Αθήνα.

Στις 19 Μαρτίου 2015 όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή θα προσφέρουν στην πελατεία τους αποκλειστικά το προτεινόμενο μενού τους.

Αυτή την ιδιαίτερη βραδιά ο chef του Avenue Bistro & Bar, Ηλίας Καριώτογλου, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού έξη πιάτων. Το μενού περιλαμβάνει σαμπάνια με σουδάκια γεμιστά με μανιτάρια, ψητά χτένια με μους παντζαριού και σάλτσα από λικέρ λουίζας και αχινό, φουα γκρα με “tuille” φουντουκιού και σάλτσα από λικέρ Ναπολεόν, δύο κυρίως πιάτα, ρολό πεσκανδρίτσας και ζαρκάδι “en croute”, σουφλέ “mimolette” τυριού και “Pave” σοκολάτας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024