Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Sympossio – 6th Greek gourmet touring 2015 στην Ιταλία
Γαστρονομία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Sympossio – 6th Greek gourmet touring 2015 στην Ιταλία

Με τις καλύτερες εντυπώσεις, το Sympossio πέρασε από 6 δημοφιλείς πόλεις της Ιταλίας (Μιλάνο, Μπολόνια, Πέζαρο, Ρώμη, Φλωρεντία και Τορίνο) από τις 16 έως τις 26 Φεβρουαρίου.

Με θετικό πρόσημο έκλεισε για ακόμα μία φορά η σύμπραξη του ΕΟΤ της Ιταλίας με το διεθνή τουριστικό πράκτορα Eden Viaggi και τον όμιλο Aldemar Resorts. Tο γαστρονομικό ταξίδι–θεσμός, πλέον, που έχει στόχο την προώθηση της ελληνικής κουζίνας πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά με όχημα το Sympossio.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις, το Sympossio πέρασε από 6 δημοφιλείς πόλεις της Ιταλίας (Μιλάνο, Μπολόνια, Πέζαρο, Ρώμη, Φλωρεντία και Τορίνο) από τις 16 έως τις 26 Φεβρουαρίου.

Εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορίων και δημοσιογράφοι του τουριστικού ρεπορτάζ φόρεσαν τις ποδιές τους και υπό την καθοδήγηση των έμπειρων σεφ του ομίλου Aldemar μαγείρεψαν τέσσερα διαφορετικά πιάτα, γνωρίζοντας την Ελλάδα των 4 εποχών μέσα από τις γεύσεις, τα χρώματα και τα αρώματά της.

Με θετικές δηλώσεις, η προϊσταμένη του Γραφείου του ΕΟΤ της Ιταλίας, κα Κυριακή Μπουλασίδου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μελλοντικές συνεργασίες.

Η ομάδα του “Sympossio” συνεχίζει το γαστρονομικό ταξίδι για άλλες ευρωπαϊκές πόλεις–σταθμούς και βρίσκεται στη Γερμανία (στη Φρανκφούρτη χθες, 11 Μαρτίου και σήμερα στο Μόναχο).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024