Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο Qunar.com προβάλει την Αθήνα στην κινεζική αγορά
Προβολή προορισμού

Το Qunar.com προβάλει την Αθήνα στην κινεζική αγορά

Σύμφωνα με τον ετήσιο απολογισμό του China Outbound Tourism Development, η Αθήνα αναδείχθηκε μεταξύ των 10 κορυφαίων προορισμών για ζευγάρια το 2014 στην κινεζική αγορά.

Το Qunar.com, μία από τις σημαντικότερες ψηφιακές πλατφόρμες ταξιδιωτικών κρατήσεων και πληροφοριών της Κίνας, δημιούργησε το δικό του επίσημο τουριστικό οδηγό πόλης 50 σελίδων για την Αθήνα, την ίδια στιγμή που, σύμφωνα με τον ετήσιο απολογισμό του China Outbound Tourism Development, η πόλη αναδείχθηκε μεταξύ των 10 κορυφαίων προορισμών για ζευγάρια το 2014 στην κινεζική αγορά.

Στις σελίδες του οδηγού, ο οποίος αναπτύχθηκε με τη συμβολή της Marketing Greece, προβάλλεται η πλούσια ιστορία και ο πολιτισμός της πόλης, μέσα από την παρουσίαση αρχαιολογικών χώρων και φεστιβάλ και προτείνει το Discovergreece.com ως την ιδανική πηγή πληροφόρησης για τους Κινέζους που επιθυμούν να επισκεφτούν την Ελλάδα. Παράλληλα, παρουσιάζεται ένα 24ωρο πρόγραμμα στο οποίο προτείνονται ενδιαφέρουσες ιδέες διαμονής, γαστρονομίας και ψυχαγωγίας που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης της Αθήνας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Με βασικό αναγνωστικό κοινό τους νέους ταξιδιώτες, ηλικίας 20-35 ετών, που προτιμούν να οργανώνουν μόνοι τους τις διακοπές του, ο οδηγός δεν εστιάζει μόνο στο κέντρο της πόλης, αλλά παρουσιάζει και την κοσμοπολίτικη “Αθηναϊκή Ριβιέρα” με την πληθώρα επιλογών αναψυχής που διαθέτει, όπως επίσης και τη δυνατότητα τριήμερων εκδρομών σε άλλα μέρη της Ελλάδας όπως τα Μετέωρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία, το Qunar.com αποτελεί πλέον την πρώτη μηχανή αναζήτησης ταξιδιωτικών πληροφοριών στην Κίνα, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2014 οι μοναδικοί επισκέπτες της ξεπέρασαν τα 44,7 εκατομμύρια. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι η εφαρμογή για κινητό που διαθέτει η συγκεκριμένη μηχανή αναζήτησης είναι η πλέον δημοφιλής στην Κίνα με 460 εκατ. ενεργούς χρήστες.

Athens Travel Guide for Qunar Com

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024