Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Expedia βραβεύει 3 ξενοδοχεία του Ομίλου Philian Hotels & Resorts
Διάκριση ξενοδοχείου

Η Expedia βραβεύει 3 ξενοδοχεία του Ομίλου Philian Hotels & Resorts

Τρία από τα δέκα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία των Σποράδων για τον μήνα Φεβρουάριο, ανήκουν στον Όμιλο Philian Hotels & Resorts της οικογένειας Κουκουλάκη, σύμφωνα με την Expedia.

Σύμφωνα με τη λίστα που απέστειλε η Expedia, 3 από τα 10 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία των Σποράδων, για τον Φεβρουάριο ανήκουν στον Όμιλο Philian Hotels & Resorts της οικογένειας Κουκουλάκη. Πιο συγκεκριμένα, το Vigles Sea View, Tomato Hotel και Irida Aegean View ήταν στην εν λόγω λίστα. Τα αποτελέσματα βγήκαν σύμφωνα με τις κρατήσεις που έγιναν τον προηγούμενο μήνα σε παγκόσμια κλίμακα.
 
Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του Ομίλου, κ. Θωμά Κουκουλάκη, το αποτέλεσμα δεν ήρθε καθόλου τυχαία, καθώς “ο Όμιλος μας  διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο τμήμα κρατήσεων, το οποίο διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις κρατήσεις με σκοπό τις επιτυχημένες πωλήσεις. Οι επιτυχημένες πωλήσεις δε μεταφράζονται μόνο σε κρατήσεις αλλά και σε ικανοποίηση των πελατών. Το τμήμα απαρτίζεται από καταρτισμένα άτομα πάνω στον τομέα των πωλήσεων και των κρατήσεων, τα οποία διαθέτουν μία τεράστια εμπειρία πάνω στις τουριστικές πωλήσεις”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024