Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Anemolia Resort and Conference προσχώρησε στην αλυσίδα ξενοδοχείων Domotel
Ξενοδοχεία

Το Anemolia Resort and Conference προσχώρησε στην αλυσίδα ξενοδοχείων Domotel

Το ξενοδοχείο έχει ξεκινήσει διάφορα έργα ανακαίνισης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων και των δωματίων, καθώς και ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης του συνόλου του προσωπικού.

Μέλος της αλυσίδα ξενοδοχείων Domotel είναι πλέον το ξενοδοχείο Anemolia Resort and Conference στην Αράχωβα.

Η Domotel είναι μία αμιγώς ελληνικών συμφερόντων αλυσίδα πολυτελών boutique ξενοδοχείων κάθε ένα από τα οποία έχει εδραιώσει το δικό του concept, στηριγμένο στον κάθε προορισμό, στο χαρακτήρα κάθε συγκροτήματος, σε όλα τα στοιχεία που καθορίζουν την μοναδική ύπαρξή του.

“Στο Domotel Anemolia Resort and Conference στόχος μας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών διαμονής, χαλάρωσης, γαστρονομίας και ψυχαγωγίας σε ένα ξενοδοχείο εναρμονισμένο με τον τόπο του, το οποίο προσφέρει δυνατότητα επιλογής φρέσκων, ανακαινισμένων μοντέρνων ή παραδοσιακών χώρων διαμονής με σύγχρονες ανέσεις, σε μία ιδανική τοποθεσία από ανθρώπους με γνήσιο αβίαστο ενδιαφέρον για τον επισκέπτη”, αναφέρει ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Γιώργος Κινδύνης. “Για να διασφαλιστούν οι στόχοι μας, έχουμε ήδη ξεκινήσει διάφορα έργα ανακαίνισης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων και των δωματίων μας, καθώς και ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης του συνόλου του προσωπικού μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024