Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Astir Odysseus Kos Resort & Spa αυξάνει τη δυναμικότητά του
Ξενοδοχεία

Το Astir Odysseus Kos Resort & Spa αυξάνει τη δυναμικότητά του

Στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου Astir Odysseus Kos Resort & Spa προστίθενται 70 δωμάτια και σουίτες, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Η πορεία της συνεχούς ανάπτυξης του Astir Odysseus Kos Resort & Spa σηματοδοτείται από την ολοκλήρωση της επέκτασης στη σεζόν 2015.

Στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου προστίθενται 70 δωμάτια και σουίτες, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η πλειοψηφία των καινούριων δωματίων θα περιβάλλεται από μία εντυπωσιακή πισίνα, ενώ το έργο περιλαμβάνει επίσης πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική πισίνα καθώς και ένα καλαίσθητο “A la carte” εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα.

Επιπλέον, θα δημιουργηθούν νέες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα περιλαμβάνουν εκτός των άλλων, την κατασκευή πίστας αναρρίχισης για ενήλικες και ξεχωριστής πίστας για τους μικρούς φίλους, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο. Όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος της συνεχούς προσπάθειας του ξενοδοχείου για την παροχή υψηλής ποιότητας ψυχαγωγίας σε όλους τους επισκέπτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024