Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΔιακρίσεις της Navigator στο διεθνές συνέδριο της Royal Caribbean Cruises
Κρουαζιέρα

Διακρίσεις της Navigator στο διεθνές συνέδριο της Royal Caribbean Cruises

Η Navigator Travel & Tourist Services Ltd κέρδισε τις διακρίσεις 'Ηγετικής θέσης στην αειφορία εκδρομών ξηράς' και 'Προτιμητέας επιλογής των υπεύθυνων managers εκδρομών ξηράς' σε ειδικό συνέδριο που διοργάνωσε η Global Tour Operations της Royal Caribbean Cruises Ltd για τους συνεργάτες της, στο Μαϊάμι.

Στα πλαίσια του ειδικού συνεδρίου που διοργάνωσε στις 6 Μαρτίου 2015 η Global Tour Operations της Royal Caribbean Cruises Ltd για τους συνεργάτες της σε όλη την υφήλιο και που έλαβε χώρα στο Μαϊάμι, η Navigator Travel & Tourist Services Ltd κέρδισε δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις. Είναι τα βραβεία “Ηγετικής θέσης στην αειφορία εκδρομών ξηράς” και “Προτιμητέας επιλογής των υπεύθυνων managers εκδρομών ξηράς”. Το πρώτο δόθηκε για την επιτυχή πιστοποίηση του Navigator και τις υπερβάλουσες ενέργειες του για την ενσωμάτωση πρακτικών υποστήριξης της αειφορίας και το δεύτερο, για την σταθερά υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του.

Ο Navigator είναι ανάμεσα σε εκατοντάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες ξηράς στην Royal Caribbean και αυτή είναι μια πολύ τιμητική διάκριση γιατί κερδίζεται στην πράξη. Η Roberta Jacoby, διευθύνουσα σύμβουλος της Global Tour Operations της Royal Caribbean Cruises Ltd, είπε: “Η Navigator είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης μας εδώ και δεκαετίες. Πάντα επιδεικνύει υπερβάλοντα ζήλο στο να προσφέρει στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου εκδρομικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, που όμως να είναι και φιλικές προς το περιβάλλον. Έχει εξαιρετική συνεργασία με τους υπεύθυνους εκδρομών στα πλοία μας και η βράβευση του ως Προτιμητέα Επιλογή τους αντανακλά την υποστήριξη και την εξαιρετική εξυπηρέρηση που τους προσφέρει”.

Με την ευκαιρία της βράβευσης αυτής, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Navigator κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος δήλωσε: “Η μεγαλύτερη τιμη για έναν πάροχο υπηρεσιών είναι η αναγνώριση της αξίας του από τον ίδιο τον πελάτη. Η σχέση μας με την Royal Caribbean πλησιάζει στο κλείσιμο της δεύτερης δεκαετίας της και αισθάνομαι πολύ υπερήφανος που ο δεσμός αυτός πίστης μεταξύ μας βασίζεται σε μια αξιοκρατική επιλογή που εξακολουθεί να αναγνωρίζεται. Ο κλάδος μας δεν είναι κάτι το στατικό και για αυτό η διατήρηση της φρεσκάδας και της ανταγωνιστικότητας που απαιτεί η σύγχρονη κρουαζιέρα χρειάζεται σκληρή δουλειά, συνέπεια, προσοχή στην λεπτομέρεια, διαρκής τελειοποίηση του προϊόντος… και να είσαι πάντα μπροστά από την εποχή σου. Αυτή είναι η παράδοση του Navigator και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε στο μέλλον”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024