Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ KLM συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Κίνα
Αεροπορικές εταιρείες

Η KLM συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Κίνα

Σε ισχύ από τις 26 Ιουλίου 2015, η συνεργασία της China Southern Airlines θα επεκταθεί με την προσθήκη ενός ακόμη μέλους στη συμμαχία Skyteam στην Κίνα, της Xiamen Airlines.

Η KLM Royal Dutch Airlines εντείνει την συνεργασία της με τις εταιρείες China Southern Airlines και Xiamen Airlines, με μια συμφωνία συνεργασίας που υπογράφηκε στη Σαγκάη, παρουσία της Ολλανδής υπουργού Υποδομών και Περιβάλλοντος κας Wilma Mansveld, μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου της KLM κ. Pieter Elbers και των κ.κ. Che Shanglun, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Xiamen Airlines και Ren Jidong, εκτελεστικού αντιπροέδρου της China Southern Airlines.

“Η KLM έχει επενδύσει στις σχέσεις της με την Κίνα για πολλά χρόνια. Η συνεργασία μας με την Xiamen Airlines θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση μας στην Κίνα. Γνωρίζουμε την Xiamen Airlines ως μια ιδιαίτερα αξιόπιστη και καλά οργανωμένη εταιρία, με ένα εξαιρετικό προϊόν” δήλωσε ο κ. Pieter Elbers.

Σε ισχύ από τις 26 Ιουλίου 2015, η συνεργασία της China Southern Airlines θα επεκταθεί με την προσθήκη ενός ακόμη μέλους στη συμμαχία Skyteam στην Κίνα, της Xiamen Airlines. Από την ημερομηνία αυτή, η Xiamen Airlines εντάσσει στο πρόγραμμά της τρεις πτήσεις την εβδομάδα με επιστροφή από το Xiamen προς στο Άμστερνταμ, ανεβάζοντας τον αριθμό των εβδομαδιαίων  πτήσεων που λειτουργούν σε αυτή τη διαδρομή σε έξι (η KLM πετά ήδη σήμερα τρεις φορές την εβδομάδα).

Μακροχρόνια παρουσία της KLM στην Κίνα
Η KLM και η China Southern Airlines έχουν συνεργασία στο δρομολόγιο Άμστερνταμ-Πεκίνο από το 1996. Η συνεργασία αυτή έχει έκτοτε σταθερά εξελιχθεί σε μια στρατηγική εταιρική σχέση. Σήμερα, η KLM εξυπηρετεί τα δρομολόγια μεταξύ Άμστερνταμ και ηπειρωτικής Κίνας (Chengdu, Hangzhou, Xiamen και, μαζί με την China Southern Airlines, Guangzhou) με πτήσεις κοινού κωδικού που συμφωνήθηκαν ήδη από το 2001 και με μια συμφωνία κοινής επιχείρησης το 2006. Η συνεργασία με την China Southern Airlines θεωρείται πολύ σημαντική, αφού καθιστά το  Άμστερνταμ μια κύρια πύλη προς την Κίνα από την Ευρώπη αλλά και για τους Κινέζους επιβάτες που επισκέπτονται την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η KLM και η China Southern Airlines, μαζί προσφέρουν οκτώ πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό μεταξύ Άμστερνταμ και διαφόρων προορισμών στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας, με συχνότητα 57 την εβδομάδα, ενώ από τις 26 Ιουλίου 2015 με την προσθήκη της Xiamen Airlines η συχνότητα αυξάνεται σε 60 την εβδομάδα. Η Air France και KLM μαζί πετούν σε 9 προορισμούς  στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας, με συχνότητα 88 πτήσεων την εβδομάδα.

Πτήσεις κοινού κωδικού
Η KLM και η Xiamen Airlines είναι μέλη της SkyTeam. Οι πτήσεις της Xiamen Airlines θα πραγματοποιούνται με κοινό κωδικό με την KLM. Οι δύο εταιρείες έχουν σήμερα μονόπλευρη συμφωνία κοινού κωδικού για 6 προορισμούς στην Κίνα. Λόγω της αύξησης του αριθμού των πτήσεων μεταξύ Άμστερνταμ και Xiamen, η KLM και η Xiamen Airlines θα επεκτείνουν τη συνεργασία κοινού κωδικού τους στην Κίνα και την Ευρώπη, αυξάνοντας τον αριθμό των πτήσεων κοινού κωδικού σε 15 προορισμούς. Οι εταιρείες θα πετούν επίσης τη διαδρομή Άμστερνταμ-Xiamen με πτήσεις κοινού κωδικού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024