Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo πρώτο ξενοδοχείο των Ikos Resorts ξεκίνησε τη λειτουργία του
Ξενοδοχεία

To πρώτο ξενοδοχείο των Ikos Resorts ξεκίνησε τη λειτουργία του

Το Ikos Oceania (πρώην Oceania Club) άνοιξε τις πόρτες του στις 27 Μαρτίου 2015 μετά από αναβάθμιση και επέκταση των εγκαταστάσεών του αλλά και μία πλήρη ανανέωση της εικόνας του και των υπηρεσιών του.

Τα Ikos Resorts ανακοίνωσαν την επίσημη επαναλειτουργία του Ikos Oceania, στην Χαλκιδική, την πρώτη από τις δύο νέες μονάδες των Ikos Resorts που θα λειτουργήσουν το 2015. Το Ikos Oceania (πρώην Oceania Club) άνοιξε τις πόρτες του στις 27 Μαρτίου 2015 μετά από αναβάθμιση και επέκταση των εγκαταστάσεών του αλλά και μία πλήρη ανανέωση της εικόνας του και των υπηρεσιών του. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν ανέσεις φιλικές για τις οικογένειες ανάμεσα στις οποίες η επέκταση των εγκαταστάσεων των χώρων παιχνιδιού και η λειτουργία του παιδικού κλαμπ από την Worldwide Kids Company, που προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα παιδιών με τα πρότυπα του OFSTED της Βρετανίας. Στα πλαίσια της επέκτασης του Ikos Oceania που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, εντάσσονται και δύο νέα εστιατόρια, το Anaya και το Provence που απολαμβάνουν εκπληκτική θέα προς τη νέα πισίνα υπερχείλισης.  

Ανακαινίσεις
Εστίαση: Τα εστιατόρια στο Ikos Oceania έχουν αλλάξει και ανακαινιστεί όπως επίσης και οι προτάσεις σε φαγητό και ποτό για τους φιλοξενούμενους, που τώρα είναι σε θέση να απολαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα εστιατόρια των εγκαταστάσεων (βάσει διαθεσιμότητας). Το Flavors είναι ένα από τα νέα εστιατόρια, και προσφέρει μπουφέ και πρόσβαση μόνο σε ενήλικες ενώ το ελληνικό εστιατόριο που υπήρχε, ανακαινίστηκε, επεκτάθηκε και μετονομάστηκε σε Ouzo. Το ιταλικό εστιατόριο έπειτα από μία πλήρη ανανέωση μετονομάστηκε σε Fusco, ενώ το ασιατικό εστιατόριο έχει αλλάξει το όνομά του σε Anaya. Το Anaya έχει αλλάξει θέση, ώστε να βρίσκεται κοντά στο ολοκαίνουριο εστιατόριο Provence και να απολαμβάνουν την εκπληκτική θέα προς τη νέα infinity πισίνα, σημεία ιδανικά για να δειπνήσει κανείς και να χαλαρώσει. Τα νέα αυτά εστιατόρια θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2015.

Οι επιλογές a la carte έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά και περιλαμβάνουν μενού από βραβευμένους με αστέρια Michelin σεφ, όπως το Provence με τους αδελφούς Pourcel, το Flavors με επικεφαλής τον σεφ Γιάννη Βασιλειάδη, το επώνυμο εστιατόριο Fusco του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Andrea Fusco, τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Λευτέρη Λαζάρου στο à-la -carte μενού στο Ouzo, και το Anaya που προσφέρει μια γεύση από Ανατολή με συναρπαστικά νέα  από τους Chefs at Work. H νέα λίστα κρασιών που δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο sommelier Νικόλα Γιαννόπουλο και η νέα cocktail list που προσφέρεται από τον βραβευμένο mixologist Αριστοτέλη Παπαδόπουλο, εξασφαλίζουν ότι οι γνώστες του κρασιού και οι λάτρεις των κοκτέιλ θα καλύψουν τις υψηλές απαιτήσεις της γεύσης τους.

Ελεύθερος χρόνος και δραστηριότητες: Η μεγάλη ποικιλία των προσφερόμενων δραστηριοτήτων και επιλογών αναψυχής είναι ιδανική για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση ή διακοπές που βασίζονται σε δραστηριότητες. Με αυτό το δεδομένο, το Ikos Oceania προσφέρει ένα πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο, γυμναστήριο και το πολυτελές Anne Semonin Spa. Παράλληλα, έχουν γίνει ανακαινίσεις σε όλες τις εγκαταστάσεις, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των φιλοξενούμενων. Η θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα έχει ανακαινιστεί πλήρως, όπως επίσης και η παραλία ενώ η περιοχή γύρω από την πολυτελή πισίνα έχει εξοπλιστεί με νέες ξαπλώστρες και ομπρέλες. Για εκείνους που απολαμβάνουν την άσκηση στις διακοπές τους, ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 έχει κατασκευαστεί και νέα ποδήλατα για απεριόριστη δωρεάν χρήση είναι διαθέσιμα για όσους θέλουν να κάνουν μια βόλτα και να εξερευνήσουν την περιοχή σε δύο τροχούς. Οι επισκέπτες επίσης μπορούν να απολαμβάνουν και θαλάσσια σπορ όπως stand up paddle boarding και windsurfing κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Φιλικό προς τις οικογένειες: Ιδανικό για τις οικογένειες, το Ikos Oceania διαθέτει μια σειρά από  παροχές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κάνουν πραγματικά αξέχαστες τις οικογενειακές διακοπές. Μια σειρά νέων τύπων δωματίων έχει σχεδιαστεί, βασισμένη στις ανάγκες των οικογενειών, συμπεριλαμβανομένων των σουιτών με ένα υπνοδωμάτιο και των deluxe σουιτών δύο υπνοδωματίων, που είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν. Σε αυτό το ξενοδοχείο που έχει δημιουργηθεί για την διασκέδαση των οικογενειών, οι τιμές περιλαμβάνουν μια all-inclusive προσφορά, με το πρώτο παιδί σε κάθε οικογένεια μέχρι την ηλικία των 12 ετών να διαμένει δωρεάν. Το mini-club στο Ikos Oceania έχει ανακαινιστεί πλήρως και προσφέρει 3 ξεχωριστά κλαμπ που διαφοροποιούνται ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα, αναλαμβάνοντας παιδιά από την ηλικία των 4 μηνών. Τα clubs λειτουργούν από την Worldwide Kids Company, προσφέροντας ολοκληρωμένη φροντίδα των παιδιών με τα πρότυπα του OFSTED της Βρετανίας. Η υπαίθρια παιδική χαρά έχει επίσης ανακατασκευαστεί και επεκτάθηκε, ώστε να προσφέρει ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για τα παιδιά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024